Skip to main content

TOP ŞTIRI. Legea defăimării a cucerit Facebook-ul

 
deputati parlament
deputati parlament

Trei dintre cele mai distribuite ştiri pe Facebook au fost ieri despre legea defăimării, iniţiată de Liviu Dragnea. De interes pentru internauţii români a fost şi o ştire publicată de ProTV.ro despre un român care conduce o grădiniţă în Norvegia, dar îşi creşte copiii în România.

Publicitate

Articolul intitulat "Conduce gradinite in Norvegia, castiga mii de euro/luna, dar isi creste copiii in Romania. 'Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu'" a fost distribuit de aproape 500 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Oslo, centrul orasului. O dimineata de sambata si o cladire construita acum aproape o suta de ani. George Alexander vine la munca. A ajuns in Norvegia acum mai bine 20 de ani si s-a specializat in managementul educational. Conduce 2 gradinite si raspunde de confortul, siguranta si educatia a peste 150 de copii."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără trei de pe B1.ro şi una de pe ziare.com.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. protv.ro, “Conduce gradinite in Norvegia, castiga mii de euro/luna, dar isi creste copiii in Romania. "Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu"”,

- 464 share-uri pe Facebook.

2. b1.ro, “"Legea defăimării”, aprobată în comisii: Amenzile pentru postările pe Facebook ar putea ajunge până la 100.000 de lei (VIDEO)

- 413 share-uri pe Facebook.

3. b1.ro, “Dragnea, despre ”Legea defăimării”: Este importantă pentru că România trebuie să rămână o insulă de stabilitate. Ea va avea susţinere pentru că românii sunt toleranţi (VIDEO)”

- 326 share-uri pe Facebook.

4. b1.ro, “"Legea defăimării este un pumn în gură pentru apărarea celor protejaţi". Traian Băsescu, despre legea lui Liviu Dragnea, care încearcă să pună botniţă internetului şi jurnaliştilor (VIDEO)”

- 249 share-uri pe Facebook.

5. ziare.com, “Pericolele presei: "Romanii sunt supusi unui program de imbecilizare nationala" - de la Breaking News la stirile pe surse

- 229 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus