Skip to main content

A apărut o nouă revistă de benzi desenate, Foc şi Piatră: Aliens

 
A apărut o nouă revistă de benzi desenate, Foc şi Piatră: Aliens

Apariţie nouă pe piaţa La jumătatea acestei luni pe piaţa din România a apărut o nouă revistă de benzi desenate. Este vorba de "Foc şi piatră: Aliens"(Fire and Stone: Aliens), o publicaţie care face parte din franciza Alien vs Predator.

Publicitate

Povestea din paginile noii revistei este legată de filmele Prometheus şi Aliens. Pe piaţa internaţională, revista a fost lansată în 2014 de Dark Horse Comics.

Revista Foc şi Piatră: Aliens este editată în România de EAT Comics, care mai are în portofoliu publicaţii de benzi desenate precum Walking Dead şi Iron Man.

Povestea din noua revistă de benzi desenate

Acţiunea se desfăşoară în anul 2179, pe o planetă numită LV-426. Eroii revistei sunt oameni de rând, muncitori provenind din diverse domenii care se confruntă cu un pericol imens, şi anume atacurile extraterestre. Singurul lor scop este supravieţuirea, iar pentru îndeplinirea lui aceştia sunt dispuşi să recurgă la orice resursă ori şansă disponibile, printre acestea regăsindu-se şi ideea abandonării planetei LV-426 pentru o alta, pe nume LV-223.

Revista are 32 de pagini şi se vinde la preţul de 8 lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    cand am vazut ALIENS in titlu, stiam care trebuie sa fie ceva legat de Alien VS Predator

Trimite un comentariu

sus