Skip to main content

Abordare inedită. Subiectul Cheloo, în ProMotor: Ce maşină are hip-hopper-ul de la Paraziţii de e mai ieftină decât geanta Deliei

 
Abordare inedită. Subiectul Cheloo, în ProMotor: Ce maşină are hip-hopper-ul de la Paraziţii de e mai ieftină decât geanta Deliei

Subiectul zilei, cazul audierii lui Cheloo într-un dosar de trafic de droguri, este abordat de publicaţia ProMotor în acord cu profilul ei.

Publicitate

"Ce maşină are Cheloo de la Paraziţii", titrează ProMotor.ro. Abordarea publicaţie auto nu este deloc întâmplătoare. Ea este inspirată de un promo pentru emisiunea iUmor unde Cheloo este jurat. În clipul cu pricina Delia se laudă că geanta ei de 10.000 de euro e mai scumpă decât maşina lui Cheloo. Şi totuşi ce maşină are Cheloo? Un Mitsubishi Pajero.

Cum a tratat ProMotor subiectul anchetării lui Cheloo

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi români. Acesta s-a remarcat prin stilul său nonconformist ce s-a manifestat atât în muzică, cât şi în viaţa de zi cu zi. Însă, ca şi şofer, Cheloo nu a atras atenţia, el rămânând fidel unei mărci de maşini la volanul căreia a fost văzut constant. Este vorba de un Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler. După părerea noastre modelul îl reprezintă cât de poate de bine. Recunoaştem la acest Mitsubishi sobrietatea şi duritatea solistului trupei Paraziţii. Reamintim că în această dimineaţă solistul Cheloo, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri.

În promo-ul pentru emisiunea care ar urma pe 3 aprilie să intre în grila Antenei 1 Cheloo este surprins în timp ce rulează o ţigară. Reprezentanţii Antenei 1 au scos materialul video de pe Facebook şi YouTube "pentru a nu fi folosite imagini din emisiunea «iUmor» în contexte interpretabile".

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Ne tot amintiti in fiecare stire despre Cheloo ca el fuma o tigara?
    Mare paguba ca a fumat o tigara.

Trimite un comentariu

sus