Skip to main content

Alexandru Răducanu a obţinut pentru a doua oară licenţă pentru postul de business Canal 33

 
alexandru raducanu
alexandru raducanu

Alexandru Răducanu a obţinut astăzi de la CNA pentru a doua oară licenţă prin cablu pentru Canal 33, o televiziune de business cu acoperire în Bucureşti.

Publicitate

Reamintim că la începutul lunii februarie, jurnalistul a pierdut licenţa pentru că postul de business nu a început emisia în termenul legal, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Alexandru Răducanu s-a prezentat astăzi cu acelaşi proiect cu care a primit licenţa în urmă cu un an, singura deosebire fiind că acum a cerut o licenţă locală, doar pentru Capitală.

Solicitarea de acordare a licenţei a fost votată în unanimitate de membrii Consiliului (Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu).

Jurnalistul a spus în faţa membrilor CNA că până acum a realizat o investiţie de 100.000 de euro în acest proiect şi faptul că în primă fază televiziunea va avea 76 de angajaţi.

„Am decis să aplicăm pentru o licenţă locală. Consideram ca suntem destul de apropape sa punem în piaţă acest post local. Vorbim de un canal de business, educaţia economică este necesara pentru România, suntem deficitari la acest capitol. Este un post pozitiv, motivaţional, fără scandaluri. Suntem într-o fază avansată cu Sony pentru echipamente. Canal 33 nu va genera doar conţinut, ci va produce şi evenimente şi conferinţe. În prezent suntem 10 persoane, din cele 70 de persone care vor face parte din echipă jumătate vor fi persoane care vor lucra pe zona tehnic, din păcate nişte persoane am pierdut pe drum. Am incercat să-l aducem pe Moise Guran", a spus Alexandru Răducanu, în faţa membrilor CNA.

Radu Herjeu, membru CNA: "Televiziunile de business n-au funcţionat în România poate pentru că nu avem mult business în ţara asta. Mi se pare extrem de ambitios acest proiect."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • borda borda
    Este pe Seenow http://www.seenow.ro/live-canal-33-9
  • maria maria
    spui herjau, spui *** si ***

Trimite un comentariu

sus