Skip to main content

VIDEO. CNA a aprobat noile studiouri ale Antenelor de la Romexpo. Ce a spus în faţa forului Sorin Alexandrescu

 
VIDEO. CNA a aprobat noile studiouri ale Antenelor de la Romexpo. Ce a spus în faţa forului Sorin Alexandrescu
Noile studiouri ale Antenelor au fost aprobate de CNA. Forul audivoizual a votat în unanimitate autorizarea noilor studiouri de la Romexpo. Prezent în şedinţa de astăzi a forului audiovizual, Sorin Alexandrescu, directorul general al postului, a explicat că aceste studiouri sunt provizorii, urmând ca spre toamnă grupul de media să se prezinte din nou în faţa CNA cu o nouă solicitare de autorizare a studiourilor din Iride Business Park din Pipera, în fostele studiouri ale Prima TV.
Publicitate

Pe de altă parte, Dorina Rusu, membru CNA, a întrebat de ce a fost nevoie de tot acest scandal mediatic, având în vedere că s-a găsit această soluţie provizorie.

„Când aţi făcut aprecierea de nouă luni de zile pentru mutare, aţi făcut probabil o apreciere greşită. Eu zic că tocmai pornind de la această apreciere greşită a pornit tot acest scandal. S-a dovedit că s-a putut să vă mutaţi mai reprede. Sigur că efortul a fost foarte mare, dar s-a putut. Şi mare parte din acest caz a fost imensul scandal mediatic care s-a stârnit în jurul lui. Eu vă întreb dacă nu aţi fi putut preveni această situaţie şi dacă nu ar fi fost mai bine pentru dumneavoastră dacă aţi fi pregătit această soluţie dinainte măcar cu câtva timp”, a spus Dorina Rusu.

Sorin Alexandrescu: „Eu nu aş califica sub nicio formă drept un scandal mediatic. Vă spun că acel termen de 9 luni nu reprezintă nicio eroare. Aş vrea să vă imaginaţi faptul că fiecare dintre dvs este în situaţia în care să fie evacuat din casă. Cred că nu există nicio persoană care nu e gândeşte cum ar trebui să-şi mute familia într-o situaţie. Nu s-a făcut absolut nici un fel de greşeală în aprecierea termenului de 9 luni. Este pentru prima dată în 22 de ani de zile ai emisiei postului Antena 1 când a fost oprită pentru o perioadă atât de mare de timp. Nu este o soluţie cu care să mă simt confortabil. Noi a trebuit să alegem, ce facem, blocăm această televiziune şi toţi cei 2000 de oameni care lucrează în ea sau facem un efort supraomenesc, tranzitoriu?”

Sorin Alexandrescu:
Am considerat că este foarte important să vin la această sedinţă din cel puţin două motive: data trecută am spus faptul că mă voi asigura ca dvs să ştiţi absout tot ce se întampla cu noi. Şi pentru că am înţeles că există anumite neclarităţi cu privire la ce s-a discutat la ultima şedinţă la care eu nu am participat.
La acel moment eram intr-o situaţie extraordinară. Dupa întâlnirea cu dvs am avut o întâlnire cu reprezentanţii ANAF. În cadrul acelei intalniri nu am primit nicio solutie pt solicitarile noastre.
Am crezut ca putem gasi o solutie astfel incat sa nu ajungem la aceasta solutie tranzitorie. Ce am facut au fost două lucruri: unul a fost alegerea si contarctarea solutiei finale. Aceasta structura va vea loc in Iride Busienss Park. Motiv pentru care va voi mai deranja in aceasta problema.
Este un spatiu foarte bun pentru nevoile pe care noi le avem. As putea spune ca in realitate este mai bun decat ce am avut noi inainte in Bucuresti Ploiesti, lasand la o parte toate argumentele de ordin sentimental care ne leaga de acel loc.
Fata de actiunile indreptate impotriva noastra, am fost nevoiti sa gasim o solutie de avarie. Aceasta solutie a fost gasita intr-o locatie in care noi mai avem si alte studiouri de filmare ale altor emisiuni ale Antenei 1.
Pentru acest pas, cunoscand data de 24 martie (n.r. data la care este primul termen în instanţă la care se va discuta cererea ANAF de evacuare a Antenei 3 din Bucureşti-Ploieşti), practic am facut un efort. Un efort facut de 100 de oameni.
Solutia pe care colegii dvs au verificat-o este una tranzitorie. Solutia finală va fi implementată în luna septembrie.
Locatia este detinuta de cel mai mare investitor imobiliar. Am cotractat de la acesta 3 etaje. Aceasta locatie va fi destinata in mod exclusiv operatiunilor de productie si emisie.
Acest spatiu parcurge parter, etajul unu şi etajul doi. În mijlocul clădirii vor fi amplasate studiourile de stiri ale Antenei 1 şi Antenei 3.
Pe structurile adiacente vor fi implementate toate departamentele suport.

VIDEO. Noul sediu, prezentat de Mihai Gâdea pe Antena 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    realitatea Tv vs RTv este cea mai tare faza din istorie.

    Ce e la antene e doar PR.
  • Radu Radu
    Sa moara *** de la ANAF de necaz,dar,de ce nu va luați de exemplu,de comisari ANAF,care,au mașini suporteri, familia sta în vila de lux,își fac vacante în SUA.Vreți nume?O.K.Băsescu Alin,comisar la ANAF,Argeș, de ce nu ii căutați declarația de avere?Și voi vorbiți de cinste și corectitudine?*** You, idioților!

Trimite un comentariu

sus