Skip to main content

Codruţa Kovesi, întrebată „când vine DNA la TVR”, chiar de un realizator TVR

 
Codruţa Kovesi, întrebată „când vine DNA la TVR”, chiar de un realizator TVR

Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost întrebată marţi seara de Ramona Avramescu, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul public de televiziune, „când vine DNA la TVR”.

Publicitate

„Mulţi dintre colegii mei m-au rugat să vă transmit o întrebare care îi frământă pe mulţi angajaţi ai acestei instituţii: şi anume când vine DNA la TVR? Sau de ce nu vine DNA la TVR?”, a spus Ramona Avramescu.

„Când suntem chemaţi, venim”, a răspuns scurt Kovesi.

Avramescu: „Este un raport al Curţii de Conturi care nu arată foarte bine cu diverse investiţii şi cum s-a lucrat cu banii în această instituţie.”

Kovesi: „Deci când suntem chemaţi, venim. Orice persoană care lucrează în TVR şi cunoaşte despre săvârşirea unor fapte de corupţie ne poate sesiza. Este foarte dificil să ne sesizăm noi din oficiu în condiţiile în care nu ştim dacă este o faptă de corupţie sau este o faptă care atrage competenţa DNA. Curtea de Conturi, în situaţii similare când a sesizat că sunt fapte de natură penală sau pot fi fapte de natură penală, de fiecare dată ne-au trimis acele rapoarte pentru a evalua dacă sunt astfel de fapte sau nu. La fel şi aici dacă s-a făcut un astfel de raport de către Curtea de Conturi, noi aşteptăm să fim sesizaţi.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @Livia

    Da, toti!
    Cate ar avea sa-si povesteasca, cei pe care i-ai mentionat, macar 30 de zile la beciul respectiv.
  • livia pila livia pila
    Pai de ce nu se apuca doamna Kovesi sa ii cerceteze pe numitii GIURGIU TUDOR, SASSU ALEXANDRU, LAZESCU ALEXANDRU, SAFTOIU CLAUDIU ELWIS, ZGABERCEA CRISTIAN, TANASE STE:IAN, RADU IRINA. Ca toti sunt de Beciul Domnesc
  • Pufu Pufu
    ***, păi bă unde este familia ei că dacă era în comunism sigur că era criticată pentru asta cu siguranță. ***. A luat înfăscat din bugetul statului. Puțini observă. Este la fel o să vedeți să se dovedească de alfel ca si alina bica laun moment dat terminus. Si atunci să nu prea credeți că a răpus-o sistemul. Doar a devorată. Unde va fi mămicuța voastră atuncea mă

Trimite un comentariu

sus