Skip to main content

Dosarul în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3, aproape de sentinţa finală

 
Kovesi
Kovesi

Dosarul în care procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, a cerut daune morale de un milion de lei pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune Antena 3 şi jurnaliştii Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae şi analistul Mugur Ciuvică se apropie de sentinţa finală, scrie Mediafax.

Publicitate

Termenul de judecată la care se vor pune concluziile fiind stabilit pentru 6 aprilie. Kovesi a venit astăzi la proces, dar nu a făcut declaraţii.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au luat în discuţie, astăzi, primul termen din faza de apel al acestui proces. La şedinţa de judecată de astăzi s-a solicitat administrarea unor probe însă magistraţii au respins cererile, stabilind ca la data de 6 aprilie avocaţii să pună concluziile.

Prima instanţă, Tribunalul Bucureşti, a decis ca Laura Codruţa Kovesi să primească 250.000 de lei daune morale, în dosarul în care a dat în judecată Antena 3, cerând despăgubiri de un milion de lei, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu care i-au fost aduse pe post, instanţa obligând în solidar Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc să-i plătească procurorului-şef al DNA 250.000 de lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Cine a formulat apelul ???Codruta Koveshi sau cealalta parte???
  • stefan stefan
    Lol! S-au incurcat postacii intre ei.
  • Petrica Petrica
    Marius, taci si fa si tu ce fac si Gadea, Badea, etc...nu pot spune ce, dar vezi si tu pe facebook...Antena 3 e cel mai penibil program TV din istoria Romaniei cu miciuni si tot felul de manipulari
  • Cata Cata
    Marius, taci si fa si tu ce fac si Gadea, Badea, etc...nu pot spune ce, dar vezi si tu pe facebook...Antena 3 e cel mai penibil program TV din istoria Romaniei, nu e de mirare ca ii urmaresc doar persoanele de varsta a 3-a care pot fi usor manipulati si cei fara studii ...
  • Marius Marius
    Și normal, binomul SRI & DNA, prin toate mijloacele, prin ANAF și instanțe, dorește închiderea Antenei 3, singurul post de televiziune nesupus și care spune adevărul despre ce se întâmplă în țara asta.
    România seamănă din ce în ce mai mult cu Rusia lui Putin.

Trimite un comentariu

sus