Skip to main content

Dragoş Pătraru şi-a lansat cartea Starea Naţiei

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Realizatorul de la TVR 1 Dragoş Pătraru a lansat o carte cu texte din emisiunea Starea naţiei şi din pastila Starea zilei.

Publicitate

Lucrarea conţine 120 de texte apărute în emisiune, dar şi 30 de texte noi, scrise de Mihai Radu şi Dragoş Pătraru, special pentru această „ediţie specială tipărită” a emisiunii. Acestea sunt grupate pe patru capitole: români şi România, politică, social şi viaţă, desigur, denumite sugestiv în carte.

Zece dintre texte sunt însoţite şi de desenele caricaturistului Mardale.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul stareanatiei.ro/shop/ la preţul de 27 de lei. Cei care au cumpărat cartea prin precomandă o vor primi cu autograful celor doi autori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Borsos Olivia Borsos Olivia
    Un citat din cartea dvs."'au ajuns atat de multi sa nu mai suporte o vorba din partea lui ,sa ia foc imediat cum il aud sau il vad"'.Vorbiti de Basescu pe care eu il consider un presedinte care a avut multe realizari cu toata împotrivirea USL-lui si a guvernului condus de Tericeanu si Ponta.Neasemanarea cu ei i-a adus 2 incercari de suspendare chiar daca nu erau motive pentru aceasta.Oare nu e nici o diferenta in favoarea lui Basescu in comparatie cu ceilalti presedinti fosti si actual ? Incercati sa fiti corect exact ca un judecator .Sunt multi sustinatori ai lui Basescu si eu ma numar printre ei.Ma mir ca dvs.va situati in tabara sustinatorilor PSD si PNL.Imi plac emisiunile dvs.(cu mici exceptii) si de aceea am cumparat 2 exemplare a cartii dvs.din care unul il voi trimite fratelui meu din Australia.Sa stiti ca fratele meu il adora pe Basescu si e la curent cu tot ce se intampla in tara.
  • cristian cristian
    Ce face Dragos Patraru la "starea natiei" este de apreciat,nu orice persoana din media romaneasca ar avea acest curaj,nu orice persoana din media reuseste sa atraga atentia asupra deciziilor unor persoane publice glumind !!!!
    Este normal sa isi atraga antipatii din partea multor trompetisti a celor ce ii deranjeaza ,asa ca voi astia ce ati devenit critici literari cu " pixul in mana" ce vreti sa pareti interesanti,sunteti decat niste anonimi frustrati !!!!
  • Georg Georg
    Imi place emisiunea Starea natiei.Cei care nu sant de acord cu Dragos sa se uite la Antene.
  • clovnul rtvist clovnul rtvist
    clovnul asta mai lipsea sa-si lanseze o carte pe piata. Se uita cineva la starea natiei?
  • Eugen Eugen
    Apropo, l-ati vazut vreodata pe Patraru sa se ia de Ghita? Va spun eu: NICIODATA!....si asta pentru ca este omul lui Ghita infipt cum trebuie in TVR.
  • pantera roz pantera roz
    Sper sa isi citeasca singur "glumele". Acasa, nu la TVR! Sa plece asa cum a plecat si Irina Radu, cea care l-a sustinut si l-a platit barosan. Nu spui cu cat, ca ne atragem in corpore antipatia publica. Adica, si cei care nu au pixul in mana!

Trimite un comentariu

sus