Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Judecători achitaţi şi reabilitaţi pentru că la dosar nu era mandat de interceptare

 
PRESA DE AZI. EVZ: Judecători achitaţi şi reabilitaţi pentru că la dosar nu era mandat de interceptare

PRESA DE AZI. Cazul a patru judecători de la Curtea de Apel Oradea şi Tribunalul Bihor care au fost reprimiţi în magistratură pentru că la dosar nu era mandat de interceptare şi povestea primarului din Slobozia care crede că noua generaţie nu e în stare de nimic se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

Ziarul Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre patru judecători de la Curtea de Apel Oradea şi Tribunalul Bihor au fost reabilitaţi după ce rechizitoriul DNA, prin care au fost trimişi în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost desfiinţat de Curtea de Apel Cluj şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"O anchetă cu multe semne de întrebare. Judecători achitaţi şi reabilitaţi pentru că la dosar nu era mandat de interceptare", titrează ziarul fondat de Ion Cristoiu, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Primar de Slobozia: 'Toţi ăştia sub 40 de ani sunt proşti de împung'". Revoluţia tinerilor şi curentul de schimbare pornit după tragedia din Colectiv par nişte mofturi pentru politicienii din provincie. La Slobozia, primarul Alexandru Stoica, condamnat în primă instanţă la trei ani de închisoare cu executare, crede că noua generaţie nu e în stare de nimic, scrie cotidianul deţinut de Cristi Burci.

România liberă: "Fabuloasa poveste a unui 'off-shore uman'". Petre Ion e un personaj care ar trebui să fie multimilionar în euro, dacă ar fi să-l judecăm după participaţiunile în diverse firme care au supt resursele statului în ultimii 15 ani. Numele său îl găsim atât ca reprezentant legal al unor societăţi elveţiene şi britanice cu activităţi în România, dar şi ca deţinător de părţi sociale în diverse SRL-uri.

Jurnalul Naţional: "Imunitatea parlamentară - o moştenire democratică păstrată chiar şi de comunişti". Constituţia promulgată de regele Ferdinand în 1923 garanta imunitatea parlamentară, o prevedere asemănătoare găsindu-se şi în legea fundamentală a RSR, din 1965. Codruţa Kovesi ar vrea ca paralamentarii să-şi justifice votul în cazul cererilor de ridicare a imunităţii.

Academia Caţavencu: "Medalia de oroare". Săptămânalul de satiră face trimitere la decizia preşedintelui României de a retrage ordinul Steaua României lui Laszlo Tokes. "Un consilier trezit brusc din hibernare (Sorin Dan Mihalache) şi un preşedinte care, ca să mai ascundă sub preş gafele făcute în existenţa lui actuală, s-a apucat să medalieze pe toată lumea, de-o să ajungă să decoreze, până la Paşte, şi pomul de Crăciun", scrie publicaţia de satiră.

Gazeta Sporturilor: "Ereticii lui Puiu". Budescu, jucătorul campionatului trecut, şi Alibec, golgeterul liderului, nu au fost selecţionaţi şi au şanse mici să meargă la Euro.

Click!: "Nadia s-a întinerit cu 10 ani la medicul estetician".

Libertatea: "E un fel de cartel al apei îmbuteliate!". Ancheta cu privire la calitatea apei s-a izbit de un zid al tăcerii, o spune chiar şeful Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tudor marin -milisul , sifilisul Tudor marin -milisul , sifilisul
    N-aveau mandat, nu domnule judecătorii erau spion cu toții, ce mandat de interceptare le trebuia. Băi dar pe toți ne cred că suntem fraieri în țara asta si muncim pe doi lei cine

Trimite un comentariu

sus