Skip to main content

GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

 
GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

UPDATE. Detalii despre grila de programe Happy Channel în 2017, AICI

Publicitate

De la telenovele, la comedii şi seriale americane de succes, dar şi producţii proprii. Grila Happy Channel a intrat oficial pe TV astăzi, de la ora 16.00.

Televiziunea de femei a trustului Intact promite că va sta departe de programele-tabloid. Postul şi-a început emisia astăzi cu o parte din productii, urmând ca din 8 martie să înceapă şi difuzarea producţiilor proprii.

Grila postului, pe ore:

De la ora 16.00 serialul sud american, marca Televisa, “Inima mea e a ta!” , o producţie 2015, cu actriţa Silvia Navarro în rolul Anei Leal.

De la ora 18.00, Happy Channel vine cu o altă premieră ( o producţie 2014 -2015, marca Televisa): „Fiorella spune da!” , cu Livia Brito în rol principal.

De la ora 19.00, e ora serialului turcesc. “Prizoniera dragostei”, care a mai fost difuzat de Euforia în trecut, va avea câte două episoade. Happy Channel reia difuzarea primei părţi şi va continua cu a doua parte a serialului.

Începand cu ora 21:00, zilnic de luni până vineri, intra in scena serialele americane. Dr House, la ora 21:00, “Prietenii tai”, de la ora 22:00, “White Collar” la ora 23:00, iar de la 00:00 începe serialul american “Revenge”.

De marţi, 8 martie, de la ora 20.00 (urmand ca din 9 martie sa fie difuzată in doua parti, de la 17.00, la 18.00, prima parte si de la ora 20.00, a doua parte) are loc premiera emisiunii “Dreptul la fericire”, un show, difuzat de luni până joi, care îşi propune să prezinte şi să găsească soluţii pentru problemele şi traumele cu care se confruntă femeile.

Timp de trei luni, cinci femei vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-şi depăsi traumele, de a-şi regăsi drumul spre o viată normalăşi de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situaţii similare.

Tot din 8 martie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:50, Happy Channel va avea magazinul informativ “Happy Day”, ai cărui moderatori sunt Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. Criss şi Vlad vor realiza, impreună, un magazin COOLltural informativ care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni pană sambătă, de la 23.50 la 00.00. Saptamanal, aceste pastile vor fi impachetate intr-o editie de o ora sub brand-ul Happy Weekend, programata vinerea, de la ora 17.00.

Alături de Criss şi Vlad, rubrica Happy Day va avea şi un reporter special, Raphael Tudor. Ariile tematice atinse vor fi cele din zonă teatrală (HappyPlay) cinematografică (Happy Cinema) operă şi operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (Happy Hit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) sau festivaluri (HappyFest).

În fiecare weekend, de la ora 16:00, Happy Chanel va difuza serialul “Pastreaza speranta” (Saving Hope), urmand ca de la ora 17:00, in fiecare sambata si duminica, sa fie difuzat serialul “Downton Abbey”.

Fiţi la curent cu informaţiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ralu ralu
    Velvet!!!! Cand??? Ne raspunde cineva?
  • Carina Carina
    Revin si intreb de ce nu se mai difuzeaza velvet ; in programul tv este trecut .
  • marinela marinela
    V-ati adunat o gasca de mincinosi si incompetenti si nu aveti un dram de bun simt ca macar sa taiati Velvet din grila de programe.
  • cucu viorica cucu viorica
    Nu aveti putina consideratie pt telespectatori......schimbati orarul de difuzare a serialului VELVET cum va schimbati lenjeria..........RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Carina Carina
    Ce se intampla cu serialul velvet ? De ce duminică 13 noiembrie nu a fost difuzat ? De ce nu ne anuntati ? Va bateti joc de noi ?
  • Daniela Daniela
    astept serialul Velvet azi 13 nov 2016 ora 10:15. Asa era si in program anuntat..De ce schimbati asa des ora???si azi nu ,ai este???
  • Nicoleta Nicoleta
    serialul VELVET cand se difuzeaza era sambata si duminica ora 10.15 ,ca rugam sa anuntati cnd schimbati ora.Multumesc
  • OPINCARU STANA OPINCARU STANA
    Iar ati schimbat ora de difuzare a serialului VELVET ? Cand il difuzati , ca in program spune in data de 13.11.2016 ora 10:15. Nu mai vreti audienta? Daca da, atunci respectati programul, si respectati telespectatorii.
  • marcela marcela
    va rog mai transmiteti seriale unde are rol yhith din prizoniera dragostei sau chiar nur,super actori si super film,
  • Natalia Natalia
    Ati schimbat ora pt.serialul VELVET iar in grila de programe e trecut duminica de la ora 16 .de o luna incerc sail urmaresc duminica si nu este.chiar nu puteti fi seriosi! chiae era un film frumos.
  • Adina Adina
    De ce a trebuit sa schimbati ora de difuzare la Velvet????????
  • Tilicea Maria Tilicea Maria
    DE ce in grila de programe apare Fiorela spune da si voi nu o difuzati?
    Mincinosilor!!!!! Cand se difuzeaza acest serial? Mai vreti audienta?
  • Flory Flory
    Buna ziua! Va rog sa respectați programul tv pe care il anuntati. Asa ca pierdeti audienta. Este a 3-a zi în care astept sa vad la 13:45 Fiorela spune da, si........ nimic. Măcar actualizati programul tv . Pe mine una m-ati pierdut ca vizionar al postului. Ma enervează bătaia de joc .
  • lenuta lenuta
    da,prizoniera dragostei este un serial super!......un episod este cam putin!.Serialele turcesti sunt interesante.
  • andreea andreea
    buna seara! duminica seara, 3 iulie 2016, am prins un serial spaniol ceva cu o poveste de iubire si cu moda. cine stie cum se numeste serialul? multumesc anticipat!

Trimite un comentariu

sus