Skip to main content

HBO a dezvăluit un nou trailer pentru sezonul VI din Game of Thrones

 
HBO a dezvăluit un nou trailer pentru sezonul VI din Game of Thrones

Sezonul şase din Game of Thrones se apropie cu repeziciune şi nerăbdarea internauţilor creşte. Televiziunea HBO a dezvăluit un nou trailer pentru noul sezon, care va debuta pe 24 aprilie, potrivit The Independent.

Publicitate

Apetitul fanilor a fost menţinut de HBO printr-o serie de clipuri scurte, fără înregistrări noi, urmată de un film de două minute în care apărea corpul lui Jon Snow, personaj care a murit în sezonul cinci.

Noul trailer certifică un singur lucru, că vor muri multe personaje în noua producţie din seria Game of Thrones. Clipul de 30 de secunde debutează cu Tyrion care spune: "Ţi-e frică? Ar trebui să-ţi fie. Eşti în marele joc acum". Iar în imagine apare Daenerys.

Filmuleţul a adunat 3,9 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar două zile.

Totuşi, nici acest trailer nu dezvăluie soarta lui Jon Snow, al cărui destin a fost subiectul unor speculaţii încă de la finalul sezonului trecut, când Snow a fost înjunghiat.

Premiera noului sezon va fi pe 24 aprilie, de la ora 21:00 în SUA.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Patru Dan Patru
    acest articol este atat de slab documentat incat cred ca am facut cancer citindu-l.

Trimite un comentariu

sus