Skip to main content

iUmor, emisiune de talente comice, va debuta la Antena 1 peste două săptămâni

 
Credit foto: Diana Oros-Antena1
Credit foto: Diana Oros-Antena1
Emisiunea iUmor, cu Bedeac, Cheloo şi Delia în juriu, va debuta la Antena 1 din 3 aprilie.
Publicitate

Cei trei juraţi vor avea de ales cei mai talentaţi români din momente de teatru, stand-up, muzică sau coregrafii amuzante ori şocante. De la circ şi până la numere de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

Show-ul va pune în joc un premiu de 20 000 de euro.

În marea finală a show-ului „iUmor”, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul.

Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem nou: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”. Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Ideea nu e deloc rea.. Singura problema la Antena este faptul ca imaginea este de o calitate proasta.. Imi place faptul ca Antena e cam singura televiziune care are curaj sa incerce formate proprii.
  • Iulian Iulian
    si "Bravo, Romania!" ?

Trimite un comentariu

sus