Skip to main content

Loredana, invitata lui Dinescu în prima ediţie a noului sezon Politică şi Delicateţuri

 
Loredana, invitata lui Dinescu în prima ediţie a noului sezon Politică şi Delicateţuri

Loredana este invitata lui Mircea Dinescu în prima ediţie a noului sezon din emisiunea Politică şi delicateţuri. Programul va fi difuzat de TVR 1 pe 27 martie, de la ora 15.00.

Publicitate

În prima ediţie celui de-al cincilea sezon, Dinescu îi va găti Loredanei Groza un cocoş umplut şi "chiftelele săracului pe gustul bogatului".

Loredana, despre emisiunea lui Dinescu:

„Mircea mi-a deschis şi mai tare apetitul pentru viaţă, pentru mâncare, pentru dragoste, pentru tot ceea ce ne dă energie şi ne inspiră”.

Loredana Groza s-a născut pe 10 iunie 1970 la Oneşti. La 16 ani, în 1986, participă pentru prima oară la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde câştigă „Marele Premiu", fiind atunci cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria festivalului.

Turnee prin ţară şi în străinătate, zeci de albume pe piaţă, colaborări muzicale, iar mai târziu filme şi seriale de televiziune, o carte, emisiuni TV prezentate şi produse – toate acestea s-au numărat printre activităţile artistice ale Loredanei de-a lungul carierei sale. În prezent, este unul dintre juraţii emisiunii Vocea României de la ProTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Salam Florin Salam
    Martorii lui Sarbu isi tin spatele unul altuia. Mai bine l-ar aduce pe sotzul Lorelargai, sa distruga si pe la TVR cum a distrus Mondenii.

Trimite un comentariu

sus