Skip to main content

VIDEO. Mai multe vedete din Urzeala tronurilor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiaţi

 
VIDEO. Mai multe vedete din Urzeala tronurilor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiaţi

Mai mulţi actori care interpretează roluri principale în serialul HBO Urzeala tronurilor/ Game of Thrones împreună cu organizaţia neguvernamentală International Rescue Committee au lansat o campanie de strângere de fonduri în beneficiul refugiaţilor, scrie Rollingstone.com.

Publicitate

Câteva vedete din Urzeala Tronurilor apar într-un spot publicat pe YouTube care anunţă campania "Rescue Has No Boundaries" (Salvarea nu are limite) şi le cer fanilor să doneze bani pentru a-i ajuta pe "cei 16 milioane de oameni" care au ajuns în ţări precum Siria, Irak, Liban,Iordania, Turcia, Serbia şi Grecia.

Fanii pot dona bani prin metoda tradiţională sau prin intermediul platformei Omaze care le oferă o serie de recompense precum tricouri, replici ale sabiei Arya Stark, postere cu autografe şi şansa de a petrece timp cu actori din sezonul şase al serialului Urzeala Tronurilor.

"Exod în masă. Milioane de oameni sunt pe drumuri: pentru a scăpa de război şi", spun actorii din Urzeala Tronurilor în clipul umanitar, printre ei se numără Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau şi Sophie Turner.

"Aceasta nu este o ficţiune, nici o fantezie. 16 milioane de oameni s-au răspândit în lume. În fiecare lună, sute de mii îşi părăsesc casele. Regudiaţi, familii şi copii care se luptă să stea în viaţă, oameni care se află în cea mai periculoasă călătorie. Ce ai face tu să-ţi protejezi viaţa, familia şi viitorul? Poţi să ajuţi", mai spun actorii din Urzeala Tronurilor în campania "Rescue Has No Boundaries".

Pe platforma de strângere de fonduri se spune că "în medie 50 de sirieni sunt forţaţi să-şi părăsească locuinţele, în fiecare oră a fiecărei zile". Obiectivul campanie este să strângă un milion de dolari pentru refugiaţi.

Premiera celui de-al şaselea sezon este programată pe 24 aprilie la HBO.

Spotul Rescue Has No Boundaries

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus