Skip to main content

MedLife sesizează sloganul concurenţei Regina Maria la CNA: "Cei mai buni medici"

 
CNA
CNA

MedLife, dublă solicitare la CNA. Reprezentanţii reţelei medicale MedLife au venit în faţa CNA pentru două subiecte:

Publicitate

Primul: pentru a reclama un slogan al concurenţei Regina Maria. Medicii de la MedLife sunt „nefericiţi şi nemulţumiţi” că Regina Maria a avut campania cu sloganul „Cei mai buni medici”.

Al doilea: pentru a se relua discuţia despre propria campanie a reţelei, după ce forul audiovizual nu a fost de acord cu sloganul: "Medlife, primul sistem medical sănătos din România"

„Este o sesizare pe care am argumentat-o cu documente noi în ce priveşte folosirea sintagmei Cei mai buni medici (folosită de Regina Matia într-o campanie de anul trecut n.r.) de către reţeaua de sănătate Regina Maria.

Motivul care ne-a împins să venim la dumneavoastră a fost nemulţumirea medicilor care operează şi consultă în reţeaua MedLife”, a spus reprezentantul reţelei de sănătate în faţa membrilor CNA în şedinţa de marţi.

Acesta a mai subliniat că „numărul de medici, în jur de 1.500, colaboratori sau salariaţi permanenţi, au fost foarte nefericiţi şi nemulţumiţi de faptul că reacţia noastră nu a fost probabil suficient de puternică şi consistentă cu privire la această sintagmă: cei mai buni medici.”

Radu Herjeu, membru CNA, i-a explicat reprezentantului MedLife că CNA a analizat deja spoturile în cauză, iar forul audiovizual a dat şi o decizie de intrare în legalitate cu privire la faptul că pe ecran textul care susţine afirmaţia „Cei mai buni medici” nu este suficient de vizibil pe ecran (detalii, AICI). „Noi am dat o decizie atunci. Nu puteţi să ne cereţi să luăm altă decizie în acel caz. Puteţi eventual să faceţi o nouă sesizare pe faptul că folosesc aceste sintagme. Noi nu putem să ne anulăm decizia”, a explicat Radu Herjeu.

Pe de altă parte, reţeaua de sănătate a cerut Consiliului să revină asupra deciziei de interzicere a unor spoturi. Forul audiovizual a decis anul trecut interzicerea a cinci reclame MedLife în care era folosit sloganul „MedLife, primul sistem medical sănătos din România”. Reprezentantul reţelei de sănătate le-a explicat membrilor că a adus documentaţie suplimentară. „Am pregătit documente şi mai noi, respectiv, un studiu PriceWaterhouseCoopers care studiază şi face un clasament pe baza datelor disponibile cu privire la ce înseamnă primul şi apoi avem şi câteva susţineri cu privire la sănătos, chestiunile care au fost criticate şi în RAC şi în Consiliu”.

Cazul a fost amânat de CNA pentru o şedinţă viitoare, pentru ca membrii să poată studia noua documentaţie pusă la dispoziţie de reprezentanţii reţelei medicale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Salam Florin Salam
    Proprietarul Reginelor Marii sustine ca a venit in Romania in 1984 "atras pe personalitatea Reginei Maria". (Se poate verifica cu google.) Pasamite, ori nu stie ca in 1984 domnea Regina Leana, ori crede ca noii suntem idioti si nu stim. Redus sau spuriu, nu conteaza - povestea cu "cei mai buni medici" vine tot de acolo.
  • Ion Ion
    Ha, ha, precum copiii mici de grădiniță: "Nu numai eu, doamna, şi el, şi ea..."

Trimite un comentariu

sus