Skip to main content

Opinia lui Nicuşor Dan despre candidatul PNL la alegerile locale, comentată intens

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nicuşor Dan, el însuşi candidat la alegerile locale, îşi exprimă opinia cu privire la propunerea PNL pentru funcţia de primar al Bucureştiului. Declaraţia publicată pe pagina sa de Facebook a fost intens comentată.

Publicitate

"Poate fi Ludovic Orban garanţia unei schimbări reale a modului de a face politică, schimbare cerută în stradă de sute de mii de persoane? Nu cred", sună textul scris de Nicuşor Dan care a adunat peste 260 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş şi Robert Negoiţă, au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Nicusor Dan, 261 comentarii pe Facebook la mesajul:

De peste 10 ani de zile luptăm pentru un mod diferit de a face administraţie publică în Bucureşti, nu pentru funcţii. Luptăm pentru integritate, pentru competenţă, pentru respectarea legii şi a drepturilor cetăţeneşti, pentru instituţii puternice, eficiente şi funcţionale, care să fie cu adevărat în slujba oamenilor. Este oare Partidul Naţional Liberal (PNL) capabil de o schimbare reală, radicală, a modului în care participă, prin intermediul primarilor şi al consilierilor, la administrarea Municipiului Bucureşti? Nu cred, uitându-ma la actele pe care le semnează astăzi Primarul General Interimar Răzvan Sava. Poate fi Ludovic Orban garanţia unei schimbări reale a modului de a face politică, schimbare cerută în stradă de sute de mii de persoane? Nu cred. Dacă PNL vrea să ne arate contrariul, putem sta de vorbă. Dar nu pe funcţii, ci pe proiecte şi pe oameni noi, integri şi competenţi.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 106 comentarii pe Facebook la mesajul:

Sunt profund îngrijorat de veştile legate de starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, ii transmit un gând bun, de optimism şi sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie şi să-l sprijine cu iubire, aşa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranţă şi a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor.

3. Pagina oficiala Casa Regala a Romaniei, 129 comentarii pe Facebook la mesajul:

„În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.” Mihai R

4. Pagina oficiala Robert Negoita, 77 comentarii pe Facebook la mesajul:

Mi-ati semnalat, cativa dintre dumneavoastra, ca gradinile blocurilor au avut de suferit in urma reabilitarii termice. Am identificat toate gradinile afectate si, in perioada urmatoare, vom incepe o actiune de salubrizare si refacere a tuturor acestor spatii. Vor fi curatate corespunzator, iar locatarii nu trebuie sa plateasca absolut nimic pentru asta.

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 62 comentarii pe Facebook la mesajul:

Ajunge cu parcagiii şi cu spălătorii de parbrize care îi agresează pe locuitorii Bucureştiului! Pe timpul mandatului meu ca Primar General, nu va mai fi picior de parcagiu sau de spălător de parbrize în Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus