Skip to main content

Oscarul câştigat de DiCaprio a stabilit un nou record pe Twitter

 
Foto: variety.com
Foto: variety.com

Internetul a explodat în momentul în care a fost anunţat că Leonardo DiCaprio este câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor. Momentul a devenit cel mai distribuit pe Twitter, depăşind recordul stabilit de Ellen DeGeneres în 2014, scrie Variety.com.

Publicitate

Primul Oscar din cariera lui DiCaprio, luat pentru rolul din filmul The Revenant, a generat în momentul decernării peste 440.000 de mesaje pe Twitter într-un singur minut.

Până anul acesta recordul pe Twitter a fost deţinut de Ellen DeGeneres care şi-a făcut un selfie cu mai mulţi actori la ediţia din 2014 a Galei Oscar. Atunci au fost trimise 225.000 de mesaje pe Twitter într-un minut.

Urmatoarele două cele mai redistribuite momente ale galei din acest an au fost cel în care Spotlight a fost anunţat câştigătorul pentru cel mai bun film, urmat de "Mad Max:Fury Road" care a obţinut cele mai multe trofee ale serii, şase în total.

Reprezentanţii Twitter au spus că ediţia Premiilor Oscar din acest an a generat în total 24 de milioane de tweet-uri, care au produs 3.9 miliarde de impresii (comentarii, like-uri, reply-uri).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus