Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "poliţistul-fenomen Marian Godină"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "poliţistul-fenomen Marian Godină"

Opinia mai multor analişti politici cu privire la mandatul lui Klaus Iohannis, o listă a personalităţilor decorate cu Steaua României şi un interviu cu poliţistul Marian Godină, printre materialele presei de astăzi.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu acordat de poliţistul-fenomen Marian Godină.

"Marian Godină, considerat cel mai în vogă poliţist al momentului după ce a demascat corupţia din Poliţie, mai întâi pe pagina sa de Facebook şi, ulterior, într-o carte lansară recent, vorbeşte despre viaţa de agent la Rutieră, dar şi despre valul de reacţii primite după publicarea volumui 'Flash-uri din sens opus'", scrie cotidianul deţinut de Cristian Burci.

"Am considerat mereu că poziţia poliţistului din stradă este perfectă pentru a observa societatea românească exact aşa cum este ea, cu bune şi cu rele", spune Godină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Analiştii politici pun sub semnul întrebării mandatul 'diletantului' Klaus Iohannis". Ziarul a adunat opiniile mai multor analişti politici, printre care Ion Cristoiu, Mircea Kivu şi Cristian Pârvulescu. "Klaus Iohannis ori se schimbă, ori pleacă!", spune Cristoiu.

Jurnalul Naţional: "Legaţi prin Steaua României". Mai mulţi condamnaţi celebri sau urmăriţi penal pentru corupţie au fost decoraţi, de-a lungul timpului, cu Steaua României, ce mai înaltă distincţie oferită de statul român. Printre aceştia, fost premier Adrian Năstase, ministrul Miron Mitrea sau fost vicepremier Gabriel Oprea. În rând cu ei stau nume ca Octavian paler şi Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii.

România liberă: "Ar fi o eroare să ignorăm Europa de Est". Ziarul a publicat un interviu cu Oleg Malginov, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti. "Uriaşele investiţii militare pe care le face Moscova în Crimeea sunt necesare pentru apărarea în faţa ameninţărilor diverse", explică ambasadorul.

Gazeta Sporturilor: "MARKO". Momcilovici a deblocat derby-ul de aseară. Titularizat surprinzător de Reghe, fundaşul sârb a decis scorul şi a ajutat campioana să se apropie la 3 puncte de lider.

Libertatea: "Îşi aşteaptă de şase luni fiul la azil". Apropiaţii fostei creatoare de modă Zina Dumitrescu spun că băiatul ei nu a mai vizitat-o de luni bune.

Click!: "Maria Ciobanu îşi riscă viaţa pentru 200.000 de euro". Interpreta de muzică populară susţine cele 6 concerte de adio cu pastilele de inimă lângă ea.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus