Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Poveştile românilor prinşi în iadul de la Bruxelles

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Poveştile românilor prinşi în iadul de la Bruxelles

Atentatele teroriste de la Bruxelles ţin şi astăzi prima pagină a unor ziare. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un amplu articol despre poveştile românilor care au supravieţuit tragediei din capitala Belgiei.

Publicitate

"Românii aflaţi în mijlocul evenimentelor dramatice din capitala Belgiei povestesc despre acele momente cumplite. Spun că încearcă să depăşească şocul şi temerile provocate de atentate şi să-şi vadă de viaţă. Cei patru români răniţi în atacurile teroriste sunt în afara oricărui pericol", scrie pe prima pagină cotidianul deţinut de Cristi Burci.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Un interviu eveniment al jurnalistului Ion Cristoiu, cu Principele Nicolae". "Nu a existat niciodată o discuţie între mine şi Rege pe această temă, înainte de a mă exclude din succesiune şi de a-mi revoca titlul", a declarat principele în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Jurnalul Naţional: "Un apropiat al fraţilor lui Hayssam, grădinarul de lux al Capitalei". Firma unui partener de afaxeri al fraţilor lui Omar Hayssam şi al fiului fostului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul Dumitru Sorescu, abonată la banul public.

România liberă: "Oficial al statului, agent pentru o pastilă". Doctorul Magdalena Ciobanu, specialist în consiliere antifumat la Institutul Naţional de Pneumologie din Bucureşti, dă sfaturi, prin ziare, pentru renunţarea la fumat, precizând explicit denumirile comerciale ale produselor farmaceutice de folosit, ba chiar şi preţurile la care acestea pot fi cumpărate.

Gazeta Sporturilor: "Bilete pentru Euro". La meciul de debut pentru "naţională" Stanciu a reuşti un gol superb. Stelistul a salvat prestaţia modestă a tricolorilor şi pune presiune pe Iordănescu să-l selecţioneze pentru turneul final, scrie GSP.

Click!: "Victor Socaciu, dator 5.000 de euro la fiul său". După aproape patru ani de procese, instanţa a decis ca Victor Socaciu junior, fiul Marinei Almăşan să primească o pensie alimentară mărită din partea lui Victor Socaciu.

Libertatea: "Singurele supravieţuitoare din vagonul morţii". Botoşăneanca Roxana Ştefănucă şi fetiţa ei de doi ani au fost în metroul atacat de terorişti. Cele două sunt internate în stare gravă la Spitalul Militar din Bruxelles.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus