Skip to main content

PRESA DE AZI. Comuniştii, Regele şi patria, subiectele zilei

 
PRESA DE AZI. Comuniştii, Regele şi patria, subiectele zilei

Povestea Regelui Mihai, istoria aplaudacului-şef al congreselor PCR şi averile făcute de politicieni din nunţi şi cumetrii, printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un amplu articol despre viaţa Regelului Mihai, sub titlul "Regele şi patria".

Printre subiectele abordate de ziarul deţinut de Dan Andronic se numără: "spinoasa relaţie a Regelui Mihai cu statul români", "întâia tentativă de revenire în ţară şi expulzarea" şi "ultima apariţie publică importantă şi ultimul mesaj".

Ziarul Weekend Adevărul continuă seria "Apostolii epocii de aur" cu povestea aplaudacului-şef al congreselor PCR, Emil Bobu.

"A fost un om credincios. A fost sluga perfectă pentru Nicolae şi Elena Ceauşescu. Pentru devotamentul arătat a primit nenumărate funcţii atât în aparatul de partid, cât şi de stat: ministrul de Interne, viceprim-ministru al Guvernului, secretar al CC al PCR", scrie ediţia de weekend a ziarului Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Jurnalul Naţional: "Ce averi fac politicienii din nunţi şi cumetrii". Într-un singur an, Cristian Rizea a scos peste 190.000 de euro din două evenimente de familie: botezul şi tăierea de moţ a fiului său. În 2012, Elena Băsescu a strâns o jumătate de milion de euro doar din darul de nuntă oferit de cei 800 de invitaţi.

România liberă: "Legea dării în plată, argumente pro şi contra". Bancherii anunţă dobânzi şi garanţii mai mari pentru creditele ipotecare, care vor afecta şansele tinerilor de a-şi cumpăra o casă. Susţinătorii proiectului condamnă bancile pentru panica pe care o creează pe un subiect fals.

Gazeta Sporturilor: "Zero de România". Dinamo şi Steaua au terminat primul derby din 2016 aşa cum l-au început, 0-0.

Click!: "Florin Zamfirescu, ginere a patra oară". La 66 de ani, actorul vrea să-şi legalizeze relaţia cu doctoriţa Daciana.

Libertatea: "Gripa porcină a făcut 47 de victime". oficial nu avem o epidemie, însă numărul victimelor este mai mare decât în toţi anii precedenţi.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus