Skip to main content

Discovery Channel va difuza primul său documentar despre cazuri de crimă reale care urmareste investigaţiile detectivilor

 
Discovery Channel va difuza primul său documentar despre cazuri de crimă reale care urmareste investigaţiile detectivilor

Discovery Channel va difuza la finalul acestei săptămâni primul său documentar despre cazuri de crimă reale. Noul program intitulat Investigaţii criminale va avea premiera pe 25 martie, de la ora 21.00.

Publicitate

Documentarul Investigaţii criminale poartă publicul pe urmele unei anchete în derulare, pas cu pas. Filmat în timp real, documentarul urmăreşte investigaţiile detectivilor pentru găsirea criminalului.

Despre documentar

Printre cazurile prezentate se numără unul rămas nerezolvat de mai bine de două decenii, în micuţa comunitate Iberville Parish din Louisiana, situată la nici 25 km de capitala statului, Baton Rouge. În iunie 1997, Eugenie Boisfontaine, o absolventă a Universităţii Statului Louisiana, care îşi continua acolo studiile, a fost văzută pentru ultima dată în viaţă în apropierea lacurilor din zonă. Două luni mai târziu, cadavrul tinerei a fost găsit într-un şanţ plin cu apă, fără semne de traumatisme în zona craniană. În perioada 1997 - 2003 au rămas nerezolvate 60 de cazuri de femei ucise sau date dispărute în regiune.

Pentru această investigaţie, alături de Rodie va lucra un detectiv tânăr şi foarte bine pregătit, Aubrey St. Angelo, care se pricepe să ”citească” oamenii şi nu se teme să pună întrebări incomode.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus