Skip to main content

Radio 21 a lansat o emisiune live exclusiv pe Facebook, cu sprijinul ThinkDigital

 
Radio 21 a lansat o emisiune live exclusiv pe Facebook, cu sprijinul ThinkDigital

Radio 21 a lansat ieri "Live pe bune", o emisiune live de o jumătate de oră dedicată exclusiv publicului de pe Facebook. Noul program, care se desfăşoară pe pagina de Facebook a Radio 21, de luni până vineri începând cu ora 19.30, abordează "subiecte de interes pentru tineri, prezentat într-un limbaj apropiat lor", potrivit reprezentanţilor postului de radio.

Publicitate

"Absolut tot ce se întâmplă în emisiune este influenţat, live, de spectatorii care se află pe pagina de Facebook a radioului, ei putând modifica emisiunea în timp real, prin comentariile lor", spun cei de la Radio 21.

Gazda emisiunii ”Live pe bune” este Andrei Niculae, un fost jurnalist la Evenimentul Zilei şi gazda mai multor evenimente dedicate tinerilor.

Conform serviciilor de monitorizare Facebrand.ro si Facebrands Pro, în România sunt peste 8.200.000 de conturi de Facebook, 10% dintre ele aparţinând tinerilor între 10 şi 17 ani, în timp ce tinerii între 18 şi 24 de ani reprezintă 23,2 % din totalul utilizatorilor.

”Live pe bune” este un proiect realizat cu sprijinul ThinkDigital.

Prima ediţie a emisiunii „Live pe bune”, care a debutat, ieri, a avut peste 14.000 de vizualizări, în timp ce sute de persoane au comentat „live” în emisiune, postând pe pagina de Facebook Radio 21.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ginerica Murdereru Ginerica Murdereru
    Logic, pentru ca lumea intra pe Facebook sa vada emisiuni in direct. Menegerul care isi asuma ideea asta trebuie promovat pana ajunge la nivelul celorlalti menegeri la fel de inteligenti, si nu mai poate interveni n munca oamenilor care chiar fac ceva.
  • Lora Lora
    Mai exista Radio 21?

Trimite un comentariu

sus