Skip to main content

EXCLUSIV. Radio Guerrilla are sediu. Va avea studioul în fosta redacţie a EVZ

 
radio guerrilla
radio guerrilla

EXCLUSIV. Proiectul Radio Guerrilla a făcut un nou pas. Postul de radio are deja un sediu. Urmează amenajarea şi echipamentele tehnice. În câteva săptămâni, radioul ar putea începe primele teste pentru autorizarea tehnică.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, studioul Radio Guerrilla va fi în fostul sediu al cotidianului Evenimentul zilei, într-un spaţiu al Ringier. EVZ s-a mutat în urmă cu câteva luni din spaţiul din Pipera, în zona Romexpo.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general Ringier România, a declarat că este vorba doar de un contract de închiriere.

Mihnea Vasiliu, pentru Paginademedia.ro:

„Evenimentul zilei a plecat din sediu şi a rămas un spaţiu neocupat. Am decis să îi ajutăm pe cei de la Radio Guerrilla să se relanseze, astfel că le-am subcontractat un spaţiu."

„Este un contract de chirie şi atât. Am vrut să le dăm o mână de ajutor pentru a porni. Credem că Radio Guerrilla este unul din cele mai valoroase branduri de media din România.

Vor fi şi altfel de parteneriate?"

„Poate vor fi bartere sau cross-promotion, dar nu mai mult."

Dar parteneriate de business?

„Nu este planificat un astfel de parteneriat în acest moment", a precizat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu.

Mihai Dobrovolschi, unul dintre fondatorii postului, a punctat, la rândul lui, că relaţia Radio Guerrilla cu Ringier este legată doar de închirierea spaţiului în care postul îşi va desfăşura activitatea. El a precizat că echipamentele vor veni în următoarea perioadă şi că, în câteva săptămâni, se va face instalarea, apoi autorizarea tehnică.

Radio Guerrilla a obţinut licenţele de la CNA la sfârşitul anului trecut. După obţinerea licenţelor, Liviu Mihaiu a declarat într-un interviu pentru Paginademedia.ro că echipa Radio Guerrilla a avut mai multe discuţii, inclusiv cu Ringier, pentru un eventual parteneriat de business. Aceste negocieri nu s-au concretizat însă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    @Catalin, sigur nu este un Zu mai spalat. Dupa cat am vazut , si a trecut aproape 1 luna de la ultima postare, pare ca noul matinal merge un pic pe vechea structura din DobroShow si dezvolta lucruri noi astfel ca senzatia mea e ca noua emisiun devine o personalitate noua ce se adreseaza aceluiasi public tintit de Guerrilla. Ca sa exemplific de pilda Dobro avea rubrica aia in care spunea ce a facut penibil in ziua precedenta acum se cheama "Al 3-lea razboi mondial". La fel, discuta despre vedetele de afara si situatia in tara. Exista multi invitati in studio si telefonic , ceea ce Dobro nu prea facea din lene. Noul matinal Gold va fi cam greu de detronat daca o tine tot asa si e foarte clar ca fostii si viitorii Guerrilla trebuie sa se reinventeze.
  • Catalin Catalin
    Am ascultat si eu noul matinal de la Gold. Senzatia mea este de matinal de la Zu, putin mai spalat. Nu mi se pare ca se ridica la nivelul emisiunilor facute de Dobro...dar asta e doar parerea mea. Ce vreau sa spun e ca Goldul si Guerrilla nu vor imparti publicul, pt ca se adreseaza unor ascultatori destul de diferiti.
  • Gigi Gigi
    Hahaha....@Ruhe, l-am urmărit pe Dobro de ani de zile , ii stiu evolutia încă de la începuturi, însă îl urmăresc si pe lupul cel tânăr (Radu Buzaianu) ... Exact ca in Colt Alb de London n-are ce discuta cu lupul cel bătrân si jigarit ! Cine urmareste matinalul Gold de câteva zile poate vedea conținut, idei, umor fără hahaiala, inteligența ... Sunt sigur ca va deveni cel mai ascultat matinal iar Dobro trebuie sa facă mari eforturi sa se reinventeze ca să-i poată ajunge din urma !
  • Ruhe Ruhe
    @Gigi ...Gold FM se va intoarce la cei 500 de ascultatori / zi de indata ce Gherrilla va incepe sa emita ;)
  • Gigi Gigi
    Fostii Guerrilla nu vor avea nici o sansa in fata noului matinal de la Gold FM , Radu Buzaianu si Geanina Corondan, pentru ca :
    1. Sunt la fel de spirituali, poate chiar mai mult decat Dobro; acesta din urma avea cateva zile din luna cand spargea tot insa primii o cam "comit" zi de zi !
    2. Noul matinal Gold vine de la 7,00 AM in timp ce Dobro de la 8 si, si nu prea ar mai avea timp de emisiune;
    3. R&G impart cu generozitate zambete, idei si noutati insa ce sa ne asteptam de la zgarcitul Dobro!
    4. Conceptul lui Dobro/Guerrilla pare o ciorba reincalzita;
    5. Daca Goldul si Vlad Craioveanu ar avea curajul sa faca echipa nu le-ar sta nimic in fata!
  • dan dan
    Ma intrebam ce se mai intampla cu radio guerilla. Pagina de media aduce stiri proaspete. Si aceasta ma bucura.
  • Mambo Mambo
    Mare *** cu radioul lu peste de parca nu mai existau altele la fel..Au ramas frecvente nefolosite ani de zile doar pentru orgoliu unora.Si cand o sa-i dea drumu tot pe locu 20 in tara o sa fie la audienta si vai ce realizare mare avem!
  • golanash golanash
    „Nu este planificat un astfel de parteneriat în acest moment", a precizat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu

    pi buni?!
  • Matei Matei
    legat de bani, un zvon ar fi ca tariceanu e la casierie.
  • ion pipididi ion pipididi
    numai invidiosi...
  • Gananana Gananana
    Stiri imobiliare despre radio. Elitist rau. Asteptam pe siteurile de specialitate stiri despre primul microfon cumparat,apoi peste o luna despre al doilea mic cumparat si tot asa un an pana se utileaza studioul. Ca dupa aia trebuie cumparate si emitatoate pt retea. Bine ca CNA ul nu e interesat si daca cei care primesc licenta au si cu ce emite. Important e sa ai dosar frumos. Era sa uit: sa nu uitati sa dati o stire cand faceti si primul barter cu mancare
  • bogdan bogdan
    dacă nu se mișcă mai repede rămâne Dobro fără casa :) și asa îl termina nervos banca
  • tudor tudor
    stire veche de cateva saptamani. mai interesant ar fi fost de stiut cu ce bani s au cumparat sculele mai ales ca i an electoral.
  • Nume Nume
    Adrian Popescu, fostul director de marketing al Guerrilla este sef de marketing peste grupul Ringier. Deci o conexiune exista. Nu ca ar fi ceva rau in asta... :)
  • Jmecherie Jmecherie
    Hmmmmm...

Trimite un comentariu

sus