Skip to main content

Schimbare de acţionariat la Taraf. Iese un frate, intră altul

 
Silvius Prigoană
Silvius Prigoană

Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, a ieşit oficial din acţionariatul televiziunii Taraf TV. În locul lui a intrat Silvius Prigoană, fiul cel mijlociu al omului de afaceri.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat astăzi modificarea acţionariatului. În plus, forul audiovizual a dat şi o somaţie publică televiziunii pentru că modificarea a fost făcută fără ca CNA să fie notificat.

Postul Taraf TV este operat de Real Top Media, ai cărei asociaţi sunt în prezent: Prigoană Silvius – 60%, Gărduş Rareş Alexandru – 20%, Mihalache Dumitru – 10%, şi Minea Gheorghe – 10%.

Modificarea de la Taraf a fost făcută la Monitorul Oficial încă din luna decembrie, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI.

O modificare asemănătoate s-a produs şi în societatea care operează televiziunea Etno TV. Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are 80% din societatea Etno Folclor Media, după ce Honorius s-a retras (detalii, AICI). Restul de 20% este deţinut de Rareş Gărduş.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus