Skip to main content

SERIALE în grila de primăvară la AXN: Cronicile Shannara, Cititorii de oase şi Memorie perfectă printre titluri

 
SERIALE în grila de primăvară la AXN: Cronicile Shannara, Cititorii de oase şi Memorie perfectă printre titluri

Seriale şi sezoane noi în grila de primăvară a celor patru posturi AXN, distribuite în România: AXN, AXN White, AXN Black şi AXN Spin. Cronicile Shannara, un serial de aventură a cărui acţiune se petrece într-un tărâm magic, va debuta astăzi cu două episoade. Între noutăţi în materie de seriale se numără şi Între prieteni şi Jucătorul.

Publicitate

Postul va difuza şi sezoane noi din Cititorii de oase sau Memorie perfectă. În această primăvarp, AXN White va avea în weekend-uri maratoane Verdict Crimă

Serialele din grila de primăvară la AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin

AXN

Serial nouCronicile Shannara / The Shannara Chronicles, sezonul 1 – Premiera pe 25 martie, ora 21:05. Difuzat în fiecare vineri.
Mii de ani de la dispariţia omenirii, aşa cum o cunoaştem, cele patru ţinuturi se află într-un pericol iminent. Soarta lumii apasă pe umerii trio-ului cel puţin bizar: prinţesa Elfilor care visează la spaţiul din exteriorul zidurilor palatului în care trăieşte, rebelul rover uman fără casă şi semi-Elful care habar nu are despre marele destin ce îi curge prin vene.
Cu: John Rhys-Davies, Manu Bennett, Austin Butler, Poppy Drayton, Ivana Baquero.
Serial nou Între prieteni / Mad Dogs, sezonul 1 – Premiera pe 29 aprilie, ora 22:00
Câţiva prieteni de peste 40 de ani se regăsesc în Belize pentru a sărbători pensionarea timpurie a unui prieten vechi. La scurtă vreme după ce se întâlnesc, o serie de evenimente ciudate ia loc, expunând secrete întunecate, decepţii şi o crimă.
În primul episod, Cobi, Lex, Gus şi Joel se adună pentru a sărbători pensionarea timpurie a vechiul lor prieten, Milo, interpretat de Billy Zane (Titanic), la vila lui superbă din Belize. Dar aparenta lot prietenie începe să se clatine când vechi ranchiuni reapar, secretele lor sunt Ieşiţi din elementul lor, prietenii îşi dau seama repede că singura modalitate prin care pot supravieţui aceastei aventuri este să aibă încredere unii în alţii, adică ultimii oameni din lume în pe care ar trebui, de fapt, să se bazeze.
Cu: Steve Zahn, Billy Zane, Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco
Serial nouJucătorul / The Player, sezonul 1 – Premiera a avut loc pe 22 martie, ora 21:05
Producătorii serialului The Blacklist revin cu serialul-thriller, plin de acţiune a la Las Vegas, Jucătorul. Wesley Snipes interpretează rolul Mr. Johnson, un personaj misterios, iar Charity Wakefield rolul Cassandra King, dealer-ul casei pentru un joc cu mize înalte, în care o organizaţie de indivizi foarte bogaţi pariază pe abilitatea fostului soldat interpretat de Philip Winchester (Strike Back, Fringe) de a opri cele mai abominale infracţiuni.
Cu: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield
Sezon nouCititorii de oase/ Bones, sezonul 3 – din 17 martie, ora 21:05
O serie de întrebări au rămas fără răspuns la finalul sezonului al doilea: ce s-a întâmplat după ce Angela şi Hodgins au fugit de la altar, lăsându-i pe Brennan şi Booth să le umple locul liber? Va merge Zack în Iraq? Dacă da, ce i se va întâmpla acolo? Pot Cam şi Booth să îşi reia relaţia?
În cel de-al treilea sezon, Brennan şi Booth se află pe urmele unui criminal în serie care scapă de victime aruncându-le de pe podurile de pe autostrăzi. Brennan trebuie să se ocupe şi de judecata tatălui său, acuzat de uciderea directorului adjunct al FBI.
Cu: Emily Deschanel, David Boreanaz
Sezon nouMemorie perfectă/ Unforgettable, sezonul 4 – din 28 martie, ora 22:00
Sezonul al patrulea din Memorie perfectă revine cu 13 noi episoade în care Carrie Wells (Poppy Montgomery) şi memoria ei perfectă colaborează cu partenerul Al Burns (Dylan Walsh) şi echipa criminalistică a NYPD pentru a păstra rata de 100% a soluţionărilor cazurilor primite. Carrie, Al şi echipa se regăsesc pe urmele celor mai periculoşi infractori din New York, inclusiv răpitori, lorzi ai drogurilor, poliţişti corupţi.
Cu: Poppy Montgomery, Dylan Walsh
AXN WHITE
Maraton de weekend – Verdict: Crimă! / Murder, She Wrote, sezoanele 11 şi 12 – weekend-urile 2-3 aprilie, 9-10 aprilie, 16-17 aprilie, 23-24 aprilie, 30 aprilie
În fiecare sâmbătă şi duminică din luna aprilie, AXN White va difuza câte cinci episoade din serialul Verdict: Crimă!, sezoanele 11 şi 12.
Maratonul de episoade din Verdict: Crimă! sărbătoreşte unul dintre cele mai de succes şi mai lonegive seriale din istoria televiziunii, producţie cu 26 de milioane de telespectatori pe săptămână la momentul difuzării în premieră (1984-1995).
Cu: Angela Lansbury
AXN BLACK
Sezon Minţi criminale / spin-off Minţi criminale: Comportament suspect/ Criminal Minds: Suspect Behaviour, din 17 aprilie, de la 23:10
Pe străzile din San Francisco, o echipă Biroului Federal de Investigaţii, Unitatea de analiză comportamentală, încearcă să captureze unii dintre cei mai odioşi criminali în serie, dar şi victimele lor, care cu greu pot fi identificate.
Cu: Forest Whitaker, Janeane Garofalo, Michael Kelly
AXN SPIN
Sezon 5 din Fete schimbate/ Switched at Birth, din 15 aprilie, de la 19:40
Bay Kennish este o adolescentă cu înclinaţii artistice care a fost crescută de Kathryn, mamă casnică, şi de John, jucător profesionist de baseball, într-un cartier rezidenţial. Studiind la şcoală grupele de sânge, fata se miră că grupa ei sanguină nu corespunde cu cea a familiei sale, aşa că aceştia se supun unor teste şi află că Bay nu este fiica lor şi că a fost schimbată la naştere cu Daphne Vasquez, o fată ce a rămas surdă în urma meningitei suferite şi care locuieşte cu mama sa şi bunica portoricană într-un cartier modest.
Cu: Sean Berdy, Katie Leclerc, Lucas Grabeel

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus