Skip to main content

Ştirea că un român a demisionat din funcţia de director de grădiniţă în Norvegia s-a răspândit imediat

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ştirea că un român a demisionat din funcţia de director de grădiniţă în Norvegia după numeroase ameninţări şi interogatorii s-a răsândit cu repeziciune pe Facebook.

Publicitate

Articolul publicat de Digi24 sub titlul "Românul care a demisionat din funcţia de director de grădiniţă în Norvegia: 'Am fost urmărit pas cu pas, supravegheat, interzis'" a fost distribuită de aproape 500 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Românul stabilit la Oslo, care a criticat în mai multe rânduri sistemul norvegian de Protecţie a Copilului, şi-a anunţat astăzi demisia pe pagina sa de Facebook. După numeroase ameninţări şi interogatorii, pe 23 februarie, George Alexander a luat decizia să renunţe la funcţia de director de grădiniţă, pe care a ocupat-o în ultimii 20 de ani, şi să se întoarcă în ţară.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe romanialibera.ro şi una de pe evz.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. digi24.ro, “Românul care a demisionat din funcţia de director de grădiniţă în Norvegia: „Am fost urmărit pas cu pas, supravegheat, interzis””,

- 484 share-uri pe Facebook.

2. romanialibera.ro, “E-coli, acoperirea folosită de autorităţi în scandalul bebeluşilor din Argeş”,

- 294 share-uri pe Facebook.

3. evz.ro, “1,2 miliarde de euro pentru pensiile militarilor, poliţiştilor şi agenţilor secreţi”, de Mircea Marian,

- 212 share-uri pe Facebook.

4. hotnews.ro, “Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta”, de G.S.,

- 204 share-uri pe Facebook.

5. digi24.ro, “REGELE MIHAI ESTE GRAV BOLNAV ŞI SE RETRAGE DIN VIAŢA PUBLICĂ”,

- 200 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus