Skip to main content

Un atac pe Facebook al PNL la adresa PSD a adunat sute de comentarii

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

PNL a atacat pe Facebook partidul PSD printr-o postare în care spune că organizaţia politică fondată de Ion Iliescu "îşi consolidează rolul de partid anti-Justiţie şi îşi apără suspecţii de corupţie în Parlament". Textul a fost intens comentat pe Facebook.

Publicitate

Comentariul Partidului Naţional Liberal a adunat peste 260 de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"Cu fiecare ocazie, PSD îşi consolidează rolul de partid anti-Justiţie şi îşi apără suspecţii de corupţie în Parlament, chiar cu preţul sacrificării imaginii României", au scris reprezentanţii PNL pe pagina lor oficială de Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis, Robert Negoiţă şi Bogdan Diaconu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 264 de comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 248 de comentarii pe Facebook la un clip video cu vizita din Palestina a preşedintelui României.

3. Pagina oficiala Robert Negoita, 152 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Record la eficienţă energetică în Sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă a reabilitat în ultimii patru ani peste 650 de blocuri", un text publicat de Jurnalul Naţional.

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 123 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Eu m-am săturat de marşurile secuilor! Voi? O grămadă de organizaţii, partide şi alte încropeli extremiste maghiare, cu nume care mai de care mai pompos, nu au altceva de făcut în Transilvania decât să organizeze ”marşuri ale secuilor” şi mitinguri ale maghiarilor. Bine că secuii declaraţi la recensământ sunt vreo 600, ei fiind altceva decât maghiarii. Dar confuzia e întreţinută chiar de liderii şi de ideologii extremismului maghiar.

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 100 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Trebuie interzise aceste marşuri extremiste maghiare anti-Trianon, pentru secesiune şi pentru terorism. Eu am propus acest lucru prin lege în Parlament!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus