Skip to main content

Un fost şef al sportului din Mediafax şi „Sensei” Laurenţiu Ciornei, într-un proiect online

 
Un fost şef al sportului din Mediafax şi „Sensei” Laurenţiu Ciornei, într-un proiect online

RELANSARE. Câţiva jurnalişti cu experienţă în presa sportivă s-au reunit în proiectul online SportProfit.ro, poziţionat ca un site de business, marketing şi coaching sportiv.

Publicitate

Printre ei Romeo Chiriac, care a condus redacţia sport a agenţiei Mediafax timp de 20 de ani şi Laurenţiu Ciornei – alias „Sensei”, fost coordonator al onlineului Evenimentul zilei şi Capital.

Sport Profit îşi propune să se axeze pe partea de bussines, marketing, PR, coaching sportiv şi gambling.

Laurenţiu Ciornei, director marketing SportProfit:

“Ne propunem să dezvoltăm şi în România un domeniu ce se află încă în stare incipientă, anume marketingul şi PR-ul sportiv. Încă avem rezultate în sport şi, din fericire, există numeroase companii au identificat eficienţa investirii în acest domeniu. În plus că au apărut câteva facilităţi fiscale de luat în seamă în acest sens“, a declarat Laurenţiu Ciornei.

Laurenţiu Ciornei a intrat în presă la începutul anilor 90. A lucrat ca ziarist la Evenimentul zilei, şi apoi a coordonat departamentul online al ziarului. În 2008, a fost numit şef peste site-urile Ringier România, iar doi ani mai târziu a revenit la EVZ, pe poziţia de coordonator editorial Evenimentul zilei şi Capital. A plecat în 2011 de la cele două publicaţii şi a coordonat câteva proiecte online, printre care VerticalNews si doctorionline.ro.

Echipa editorială a Sport Profit este coordonată Romeo Chiriac, care a condus peste 20 de ani Departamentul Sport al agenţiei de presă Mediafax.

Din colectivul redacţional fac parte, printre alţii, Mihai Igiroşanu - ex-redactor Sport la Jurnalul Naţional şi Mihnea Marsilian Totann, ex Sportul Românesc, Gazeta Sporturilor, ProSport sau Prima TV.

Romeo Chiriac, coordonator SportProfit.ro:

“Sport Profit este construit după modelele de site-uri de bussiness de sport de succes din Occident.

Vom facilita prin conţinutul editorial legătura dintre sponsori şi sport, acordând atenţie cultivării unui mod de viaţă sănătos. Puntea de legătură dintre sport, sponsor şi client o vom crea prin construirea de story-uri inteligente şi eficiente“.

Domeniul SportProfit.ro este deţinut de Asociaţia Clubul Media, din care jurnaliştii fac parte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    I-am intalnit zilele trecute pe Sensei si Romelu la sala, la Alexandreea. Stateau ca smecherii la sauna, dupa ce se balacisera in bazin. Au bani, baietii! Cu invidie nedisimulata, dar si cu mandrie am aflat ca Laurentiu Ciornei a mai terminat o facultate (Silvicultura) si este si cercetator stiintific la Academia Romana. E foarte tare omul! Ma bucur ca fac parte dintre cei care-l cunosc!
    https://biodiversitateagrosilvica.ro/despre-noi/cercetatori/
  • Ioana Mares Ioana Mares
    Intre doua deplasari, am avut placerea sa-l cunosc (vecin de scaun in avion) pe Laurentiu Ciornei. Omul asta este o enciclopedie!! Am fost fascinata de inteligenta lui si coerenta in mesaje, predictii, strategii. Ce bine ar fi ca astfel de oameni sa ajunga in fruntea statului...
  • Apostol Radu Apostol Radu
    Cine spune ca Laurentiu Ciornei e dur... Nu-i deloc adevărat! doar ca in urma cu vreo doi ani! presa din Suceava vuia ca un Bucureștean a bătut pana i-a băgat in spital patru *** pe care i găsise la el in pădure. Cică erau la furat de lemne si asa au ajuns cu coaste rupe si oase craniene sfaramate.. Apoi, "durul" a intervenit pe lângă un prieten , TB, fost coleg sa se stearga stirea.. Oricum, dupa scandal nu mai intra in pădurea Ciorneiului nici măcar mistreții...
  • Ștefan Oprea Ștefan Oprea
    Ovidiu, de ce crezi ca Sensei este un "dur"? Ca este profesionist si perfecționist? Eu il respect si-l voi respecta enorm pentru ca m-a susținut când avem nevoie. Si nu doar pe mine. Respect maxim, Laurentiu Ciornei
  • Ovidiu Ovidiu
    Opa! Revine durul Sensei la butoane? O veste teribil de interesantă! Aștept rezultate, ca-i priceput Senseiul....
  • Odj Odj
    Laurențiu e de mult in "iarba". De vreo trei ani e director la Economistul si face treaba buna acolo.
  • Adi D. Adi D.
    Ma bucur sa aflu ca Sensei a coborât din codrii Bucovinei unde se retrasese in ultimii ani. Cum spunea si Inegalabilul Andrei Craciun, "fara Laurentiu Ciornei jurnalismul online nu exista in România". Bine ai revenit in "iarba" si multă bafta, Sensei!

Trimite un comentariu

sus