Skip to main content

Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc. Micutzu, Teo şi Costel Bojog, în distribuţie

 
Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc. Micutzu, Teo şi Costel Bojog, în distribuţie

În această primăvară, Comedy Central Extra realizează o nouă producţie locală în România. Serialul se va numi “Comedy Club” şi va aduce pe micul ecran cele mai reuşite numere de stand-up de pe scena din România, potrivit TVmania.ro.

Publicitate

“Comedy Club” va avea 20 de episoade, care vor fi difuzate în fiecare vineri începând din aprilie. Distribuţia îi include pe Micutzu, Teo şi Costel Bojog, Alexandru Mocanu, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba şi Sergiu Floroaia.

“Deşi aceste seriale implică unele costuri mai mari decât programele obişnuite, investiţia în producţii locale este importantă pentru că pe de-o parte structurează identitatea unui canal TV, pe de altă parte, îi creşte audienţa. În plus, considerăm că un canal de comedie cum este Comedy Central Extra are responsabilitatea de a pune la dispoziţia publicului larg spectacole de stand-up ale artiştilor locali”, a declarat László Szűcs, director al departamentului de comunicare Comedy Central Extra.

Înainte de “Comedy Club”, a mai fost difuzată o producţie locală a unui show de stand-up numită „Stand-up Express” (care a avut tot 20 de episoade) în 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus