Skip to main content

VIDEO. Cum a transformat Heineken o farsă într-o super reclamă

 
VIDEO. Cum a transformat Heineken o farsă într-o super reclamă

VIDEO. Poate farsele nu mai sunt la modă, dar agenţia Publicis Italia a reuşit dintr-un astfel de moment să facă o super reclamă pentru brandul Heineken, scrie AdWeek.com.

Publicitate

Victima farsei, un microbist înfocat, primeşte o invitaţie, doar pentru el, la meciul A.S Roma - Real Madrid, dar este într-o mare dilemă. Ce să le spună prietenilor, cu care trebuia să vadă meciul, acasă?

Scenariul unei reclame cu fapte 100% reale, care l-a bulversat total pe cel "ţintit":

Simone este un mare fan al fotbalului care urmăreşte de obicei UEFA Champions League alături de prietenii săi, acasă. Primeşte însă o invitaţie la un meci la meciul A.S. Roma-Real Madrid care a avut loc pe 17 februarie. O singură invitaţie, care a generat o dilemă: să se bucure de meci pe stadion sau să păstreze tradiţia şi să urmărească partida din faţa televizorului alături de cei trei prieteni ai săi?

Ce a ales? Le spune sau nu? Găseşte o falsă scuză? Merge la meci, dar pe stadion, surpriză: prietenii săi îi bat obrazul, de pe canapeaua de acasă, direct pe ecranul uriaş al stadionului. "Mai ai o şansă", îi spun prietenii lui Simone, total stupefiat. "Te aşteaptă un elicopter afară, te va aduce la noi, acasă". Simone pleacă de pe stadion, urmează traseul, deschide o uşă şi ... a doua supriză: cei trei prieteni îl aşteaptă nu acasă, aşa cum părea iniţial, ci în cel mai bun loc din stadion, într-un decor care a reprodus perfect camera de acasă în are urmărea cu amicii meciurile de fotbal.

"În spot nu apare nici un actor, toate personajele sunt autentice", au spus reprezentanţii Publicis Italia.

Într-o săptămână de la lansare reclama Heineken a fost urmărită de peste 300.000 de ori pe YouTube.

VIDEO. Spotul Heineken

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liliana Liliana
    Asta chiar nu mai contează, dacă e trucată sau nu. Trebuie să recunoaștem că Heineken are reclame foarte-foarte bune. Sigur muncesc niște oameni excepționali pentru a crea aceste reclame.
  • Mihaela Mihaela
    Este o reclama exceptionala. Povestea din spatele ei, locul unde te duce imaginatia este relevant si inedit. Sigur fanii care au urmarit-o si-au imaginat, pentru o secunda, ca pot face si ei o surpriza asemanatoare unui prieten.
  • Om Om
    Sigur nu e trucata reclama? Cu tabela photoshopata? Poate ca au filmat cadrele doar la detaliu si au luat galeriile si inaginilie din meci...

Trimite un comentariu

sus