Skip to main content

VIDEO. Giani şi Bobonete: stai cuminte pe Pro TV! Un nou artificiu Pro TV pentru a creşte audienţa reclamelor

 
VIDEO. Giani şi Bobonete: stai cuminte pe Pro TV! Un nou artificiu Pro TV pentru a creşte audienţa reclamelor

VIDEO. Un nou artificiu Pro TV pentru a ţine audienţa ridicată şi în timpul pauzelor publicitare. Dacă în urmă cu două săptămâni au introdus anunţul "revenim în două minute", de curând o nouă metodă este testată pentru a-i convinge pe telespectatori să nu schimbe canalul.

Publicitate

Noul artificiu a fost implementat în pauzele serialului Las Fierbinţi: în calupul de publicitate, este inserată o scurtă pastilă în care Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Giani încearcă să îi convingă pe fanii serialului să lase telecomanda în pace şi la reclame.

"Stai cuminte pe Pro TV, că comedia continuă, te rog eu frumos!", spune Giani.

Îl completează Bobonete: "Să nu schimbaţi canalu', să daţi pe altceva decât pe Pro TV, că după aia nu mai râdeţi. Eu am dat odată şi am rămas aşa trist. Că schimbasem de pe Pro TV. După aia am dat înapoi pe Pro TV. Şi ce-am mai răs...

VIDEO. Clipul cu Bobiţă şi Giani din pauzele publicitare

Primul artificiu pentru a păstra o audienţă ridicată la reclame - când ratingul scade, comparativ cu programul în care sunt inserate - a început să fie folosit de Pro TV în urmă cu două săptămâni, la Românii au taCum poţi convinge publicul să stea la televizor şi în timpul pauzelor publicitare? Pro TV a folosit aseară, la Românii au talent, un artificiu pentru a ţine audienţa ridicată şi în calupuri, când ratingul nu este la fel de mare ca în timpul programului.

Metoda folosită de Pro TV:

Înainte ca show-ul de talente să revină din pauza publicitară, pe ecran a fost afişat un carton cu mesajele "Românii au talent continuă" şi "revenim în două minute". Astfel, indirect, telespectatorii erau încurajaţi să nu schimbe canalul pe timpul difuzării calupurilor de publicitate.

O metodă asemănătoare este folosită de un alt canal din grup de câţiva ani. Pro Cinema a introdus de mai mult timp o numărătoare inversă care apare pe ecran cu două minute înainte de a reîncepe programul.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    @walhalla inafara de protv si antena cate posturi mai primesc bani din abonamentul tv? - daca operatorii de cablu ar da din cei 20 si ceva de lei integral televiziunilor (avand in vedere ca pro cere 1 euro pe abonat) ar insemna ca ei nu ar mai retine niciun ban.... inca facem referire la trustul CME, dar nu vorbesc nici de Pro nici de Antena, vorbesc de televiziuni in general (care se intretin exclusiv din publicitate)
  • Gabi Gabi
    Se vede cine e suparat - a schimbat de pe PRO TV!
  • Bobonete Bobonete
    Foarte, foarte ***! Milogeala peste tot.
  • Iulian Iulian
    Cui ii pasa? Ati facut o stire de tot ... In loc sa dati audientele serialelor din ianuarie-februarie, voi faceti stiri despre ProTv.
  • walhalla walhalla
    an, nu e suficient ca platesc cablul, trebuie sa mai inghit si kilograme de reclame din respect? No way.
  • an an
    aici nu vorbim de pro / antena / orice alte post @geo ... oricum nici eu, nici tu (cel mai posibil) nu avem peoplemeter, asa ca nu cotam pentru statistici (nici eu nu ma uit la reclame cand fac zapping, dar cand ma fixez la o emisiune/ film/ ... raman pe acel post pana consider ca nu mai imi suscita interes - iar la pauza mai citesc un email de pe telefon/.. sau cel mult, imi caut in PIP un alt post (de obicei de stiri, pentru a citi crawl-uri cu stiri) [dar rating-ul ramane pe postul principal]... eu asa zic ca e o normalitate...dar fiecare cu propriile viziuni.
  • geo geo
    Privesc f rar reclamele.
    Ocolesc pauzele de publicitate.
    Oricit m-ar ruga cei doi indivizi.
    Iar an lasa-ne cu respectul tau...te rugam...
  • an an
    si foarte bine fac, nu te tine nimeni legat de publicitate nici daca vorbeste Bobita cu tine, nici mama mare... sa nu schimbi postul in pauza publicitara este un mod de respect pe care ar trebui sa il oferim posturile tv care ne furnizeaza continut care ne place pentru a putea reinvesti in astfel de programe.

Trimite un comentariu

sus