Skip to main content

VIDEO. Un promo în care Cheloo rulează o ţigară, scos de Antena 1 de pe Facebook

 
Captură foto: WowBiz
Captură foto: WowBiz

Antena 1 a scos de pe pagina de Facebook a emisiunii iUmor un promo în care Cheloo este surprins în timp ce rulează o tigară. Filmuleţul a fost postat pe reţeaua de socializare acum trei zile, perioadă în care a adunat în jur de 200.000 de vizualizări.

Publicitate

Reamintim că rapperul Cheloo a fost reţinut astăzi pentru audieri într-un dosar de trafic si consum de droguri

Cheloo este, alături de Bendeac şi Delia, în juriul show-ului iUmor care este programat să înceapă pe 3 aprilie la Antena 1.

În clipul de un minut se vorbeşte despre faptul că Delia are o geantă care costă mai mult decât maşina lui Cheloo. Bendeac şi Cheloo se arată contrariaţi de faptul că un accesoriu poate fi mai scump decât un automobil.

Într-o altă variantă a Promo-ului (publicată de WowBiz), secvenţa în care Cheloo îşi rulează ţigara este tăiată la montaj.

De ce au scos promo-ul?

Într-un punct de vedere obţinut de agenţia News.ro, Antena 1 argumentează scoaterea filmului de pe Facebook: "să nu fie folosit în contexte interpretabile:

"”Am preferat să scoatem materialul video în care Cheloo rulează o tigară cu tutun pentru a nu fi folosite imagini din emisiunea «iUmor» în contexte interpretabile”, a declarat, pentru News.ro, reprezentantul postului Antena 1.

Promo-ul iUmor în varianta necenzurată:

VIDEO. Promo-ul iUmor, în varianta montată:

Delia Matache i-a "umilit" pe Bendeac si Cheloo! Are o geanta mai scumpa decat masinile lor! -------- http://goo.gl/ZZGFXiE fabulos cum au incercat ei sa rada de ea, si cum i-a lasat masca! VIDEO integral e AICI ------- http://goo.gl/ZZGFXi

Posted by WOWbiz.ro on Monday, March 28, 2016
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Szoke Richard Szoke Richard
    Promoul inca exista postat pe canalul iUmor de pe youtube :)
    https://www.youtube.com/watch?v=tzw-tvWm2PA
  • adyb adyb
    DAMAGE CONTROL :))

Trimite un comentariu

sus