Skip to main content

VIDEO. Pătraru despre propunerea lui Orbean la şefia televiziunii publice: „Nu interesează, fraţilor, pe nimeni soarta TVR-ului”

 
VIDEO. Pătraru despre propunerea lui Orbean la şefia televiziunii publice: „Nu interesează, fraţilor, pe nimeni soarta TVR-ului”

„Pe bune, domnule Cioloş, primiţi de trei luni rapoarte din interiorul televiziunii, vi s-a explicat clar care este situaţia acestei instituţii, aţi promis sprijin, iar dumneavoastră l-aţi desemnat pe tipul ăsta să conducă televiziunea publică? Serios?!”, a spus Pătraru, criticând propunerea lui George Orbean la conducerea TVR, după prestaţia acestuia la audierile din Parlament.

Publicitate

Momentul despre George Orbean din emisiunea Starea Naţiei a fost presărat şi cu secvenţe cu declaraţii ale acestuia în Comisiile de Cultură.

Întrebat de unul dintre membri dacă are un plan pentru salvarea televiziunii publice, Orbean a răspuns sec: „Îmi pare rău, n-am”.

„Mulţumesc pentru răspunsul sincer”, i s-a replicat.

Pătraru: „Toată mizeria de astăzi a fost tot politică. Nu interesează, fraţilor, pe nimeni cu adevărat soarta TVR-ului. Nu aţi văzut ce oameni au trimis băieţii ăştia în Consiliul de Administraţie? Cu câteva excepţii... cozi de topor.”

„Şi mai tare ştiţi ce e? Că angajaţii TVR prezenţi în CA din partea salariaţilor au votat cu acest domn propus de Guvern. Deci n-au candidat ei, nici n-au susţinut pe cineva din interior, ci au votat pentru un om din exterior”, remarcă Dragoş Pătraru.

Momentul lui Pătraru despre situaţia de la TVR, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos de Pill Dragos de Pill
    Interesant ca de Irina Radu nu zice nimic ca trebuie sa tina si el partea cuiva;) Si Patraru si gasca lui de la emisiune trebuie sa serveasca interesele cuiva. Asta nu inseamna ca nu a avut dreptate;)
  • mihai mihai
    dar de *** de parlamentar care a declarat ca, citez" in fotoliul pe care-l ocupati a stat un academician precum razvan theodorescu si ...." (citat aproximativ), nu spuneti nimic? in mandatul lui, ca si a lui stelian tanase si altii asemnea, televiziunea a fost efectiv devalizata. s-au nu ati observat scena? :(((
  • ana ana
    Bineeeee baaaaa!!!! Bineeeee romanuleeee!!!!
  • digy becaly digy becaly
    Felicitari domnule Patraru. Ai dat dovada ca ai sange in instalatie.
  • Iulian Iulian
    Ai un plan pentru salvarea TVR? "Imi pare rau, n-am", pai cum naiba sa pui pe cineva sef din moment ce nu are NICI UN PLAN DE SALVARE A TELEVIZIUNII?

    Parlament de rahat.
  • geo geo
    Pătraru are tupeu...le zice pe bune...așa era și Guran, uneori...le-o trăgea celor de la TVR fără perdea. Bravo, domnu Pătraru, și ține-o tot așa...cred că ai audiențe superioare programelor de vorbărie care intră în program înaintea Stării nației.

Trimite un comentariu

sus