Skip to main content

Adrian Enache, proces câştigat cu Kanal D, din cauza WowBiz. Ce despăgubiri ar trebui să primească

 
Adrian Enache, proces câştigat cu Kanal D, din cauza WowBiz. Ce despăgubiri ar trebui să primească
Cântăreţul Adrian Enache ar trebui să primească despăgubiri de la Kanal D. Artistul a câştigat un proces, în primă instanţă, cu postul de televiziune pe care l-a dat în judecată din cauza unui subiect din emisiunea WowBiz.
Publicitate
Cântăreţul a explicat pentru Paginadmedia.ro că a dat postul în judecată după ce într-o ediţie a emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu s-a spus că Enache ar fi avut un copil din flori. În emisiunea care l-a determinat pe artist să acţioneze televiziunea în instanţă (difuzată acum un an şi jumătate), o tânără pretindea că este fiica nelegitimă a lui Adrian Enache.

Instanţa a decis la începutul acestei luni că Enache ar trebui să primească 20.000 de lei despăgubiri şi publicarea hotărârii judecătoreşti într-un ziar de largă circulaţie, după ce aceasta va rămâne definitivă.

Decizia instanţei nu este însă definitivă şi va putea fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

Decizia instanţei, pe scurt:

Admite în parte acţiunea astfel cum a fost formulată. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la publicarea hotărârii după rămânerea definitivă, într-un editorial central, pe cheltuiala sa. Respinge cererea pârâtei privind plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.04.2016 Document: Hotarâre 410/2016 05.04.2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus