Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Indemnizaţia pentru creşterea copilului, subiect de interes pe Facebook: peste 1.100 de distribuiri

 
BLOGOSFERĂ. Indemnizaţia pentru creşterea copilului, subiect de interes pe Facebook: peste 1.100 de distribuiri
BLOGOSFERĂ. Un text despre noua indemnizaţie pentru creşterea copilului a fost între cele mai distribuite postări de bloguri pe Facebook în acest weekend. Postarea i-a aparţinut lui Dan Cruceru, cel care a lansat platforma taticool şi soţul Cristinei Pocora (deputat PNL). Textul „Tot ce trebuie să ştii despre noua indemnizaţie pentru creşterea copilului a fost distribuit peste weekend de peste 1.100 de ori.
Publicitate

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. taticool.eu, “TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE NOUA INDEMNIZAŢIE PENTRU CREŞTEREA COPILULUI”, de Dan Cruceru, - 1134 share-uri pe Facebook.

Din postare:

În urmă cu două zile, Parlamentul a votat o serie de modificări în privinţa indemnizaţiei pentru creşterea copilului. Sunt foarte multe noutăţi care vizează stimularea natalităţii, mai ales în rândul cuplurilor bine plătite.

2. biziday.ro, “Dar cu dacii? Cu ei ce facem?”, - 929 share-uri pe Facebook.

Din postare

Vă mărturisesc că uneori sunt dezarmat în faţa unor statistici care îmi arată că oricât am încercat şi eu, şi alţii să oprim un trend negativ profund al ţării noastre, acest lucru pare de neoprit. În esenţă, despre prăbuşirea apetitului pentru muncă este vorba. - See more at: http://www.biziday.ro/2016/04/01/dar-cu-dacii-cu-ei-ce-facem/#sthash.w2id0kdr.dpuf

3. playtech.ro, “Primul sistem de operare românesc poate înlocui Windows, la un preţ mult mai mic”, de Andrada Bonea, - 245 share-uri pe Facebook.

Din postare

Specialiştii din zona IT din întreaga ţară şi de peste hotare sunt, încă de anul trecut, cu ochii pe un proiect dezvoltat de un tânăr de doar 25 de ani.

4. adelaparvu.com, “Cât costă să-ţi amenajezi la interior casa sau apartamentul?”, - 218 share-uri pe Facebook.

Din postare:

Una dintre marile greşeli pe care le fac proprietarii de locuinţe mici e să creadă că la o locuinţă mică costurile sunt mici.

5. tolo.ro, “Dosarul care lipseste de la DNA Galati”, - 144 share-uri pe Facebook.

Din postare:

Când Oţelul devenea din cel mai prosper club românesc o societate falimentară, şeful DNA Galaţi era Gheorghe Ivan. Unul dintre candidaţii pentru postul de procuror şef al României se numeşte Gheorghe Ivan

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus