Skip to main content

BLOGOSFERA. Moise Guran, distribuit cu Bătălia subterană pentru potolirea DNA…

 
BLOGOSFERA. Moise Guran, distribuit cu Bătălia subterană pentru potolirea DNA…

"Piedone este doar un colţ de oglindă dintr-o bătălie mai mare, purtată pe toate liniile, dar purtată în subteranele politicii. Pentru că mulţi vor să scape o dată cu Piedone, vă propun să aducem bătălia la suprafaţă şi să o transformăm democratic în dezbatere publică", a scris Moise Guran într-un articol de opinie publicat pe blogul biziday.ro.

Publicitate

Textul intitulat "Bătălia subterană pentru potolirea DNA… fără abuzuri, puterea n-are niciun haz!" a fost distribuit ieri de aproape 270 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din materialul semnat de Moise Guran:

"Dacă dezincriminăm abuzul, atunci unui Piedone nu-i mai rămâne decât sancţiunea politică, a electoratului. La vot. Vrem să-i judecăm noi pe politicieni sub sancţiunea pierderii alegerilor şi atât, sau dorim să îi judece şi Justiţia sub sancţiunea unor ani de puşcărie? Cred că trebuie şi noi să ne pronunţăm, dar şi partidele politice ar face bine ca, în locul unor declaraţii populiste de luptă împotriva corupţiei, să scrie negru pe alb în platformele electorale – vor dezincrimina sau nu abuzul în serviciu?"

Între cele mai distribuite postări se numără una de pe blogul lui Cătălin Tolontan şi una de pe blogul Adevărul.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. biziday.ro, “Bătălia subterană pentru potolirea DNA… fără abuzuri, puterea n-are niciun haz!”,

- 268 share-uri pe Facebook.

2. tolo.ro, “Piedone le-a amenajat un birou în primărie pompierilor care s-au făcut că verifică ”Colectiv””, 220 share-uri pe Facebook.

Din articol:

De la cel mai înalt nivel instituţional al IGSU şi pînă la conducerea operativă a ISU, de la la inspectorii care-l aveau în raza de control şi pînă la primul militar care s-a nimerit să fie atunci de serviciu la 112, ISU şi din Primărie ştiau unde este amplasat şi ce se întîmplă la clubul Colectiv! Şi toţi au minţit. Au ascuns oamenilor că au ştiut. Piedone se întoarce la primărie.

3. Bloguri Adevarul, “O recitire de actualitate”, de Andrei Pleşu, 124 share-uri pe Facebook.

Din articol:

În contextul electoral actual, amuţit de multe şi varii surprize, mă refugiez – şi propun şi cititorilor s-o facă – în „eternul şi fascinantul” Caragiale. Cum tema patriotică se conturează ca fiind calul de bătaie al mai tuturor candidaţilor şi alegătorilor, mă gîndesc să livrez şi unora şi altora cîteva idei ajutătoare, desprinse din înţelepciunea netrecătoare a Maestrului.

4. contributors.ro, “Vinovaţii se întorc la locul crimei. Şi ne sfidează”, de George Mioc, 75 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Revenirea fostului primar Popescu Piedone nu m-a surprins. De la Olguţa Vasilescu la Cătălin Cherecheş, ţara e plină de candidaţi obraznici, cu probleme penale. Majoritatea probabil că vor câştiga, favorizaţi de legea PSD-PNL prin care primarii se aleg într-un singur tur. Ce m-a şocat a fost sfidarea din declaraţia prin care Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la primăria sectorului 4: „Nu este nevoie să ieşiţi în stradă pentru a decide cine merită să fie primar. Este suficient să votaţi”.

5. denisuca.com, “La Orăştie se va deschide în curând Aqua Park Arsena”, 61 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus