Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Ramona Ursu, despre moralitatea lui Piedone care "a durat exact cât merităm"

 
BLOGOSFERĂ. Ramona Ursu, despre moralitatea lui Piedone care "a durat exact cât merităm"

Ramona Ursu scrie într-un material publicat pe blogul Adevărul despre moralitatea lui Cristian Popescu Piedone care "a durat exact cât merităm", acesta anunţându-şi candidatura, ca independent, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. Articolul a circulat intens pe Facebook.

Publicitate

Textul intitulat "Cât a durat moralitatea lui Piedone, după moartea celor 64 de tineri în Colectiv. Exact cât merităm" a fost distribuit de peste 70 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Cercetatul pentru fapte de corupţie în dosarul „Colectiv” şi cel care, în 4 noiembrie 2015, îşi anunţa cu lacrimi în ochi demisia din funcţia de primar al Sectorului 4, spunându-ne, răpus de durere, că „îmi asum această vină morală, cât despre cea legală, voi lăsa Justiţia să îşi spună cuvântul“, Cristian Popescu Piedone, a prins din nou curaj şi, astăzi, şi-a anunţat candidatura, ca independent, pentru un nou mandat de primar al aceluiaşi sector din Bucureşti. E şi firesc ca astfel de indivizi fără niciun Dumnezeu, obsedaţi de putere şi de bani, băgaţi până în gât în cele mai dubioase afaceri, cu averi pe care în nicio ţară normală nu şi le-ar putea justifica să vrea să ne conducă. Este, de fapt, cel mai firesc lucru care se poate întâmpla în România zilelor noastre, o ţară spălată pe creier, sărăcită, jefuită nu doar de bani, dar mai ales de valori. O ţară în care justiţia e cea hulită, iar toţi corupţii sunt pupaţi pe stradă de românaşi."

Între cele mai distribuite postări se numără una de pe Contributors.ro şi una de pe blogul lui Vlad Petreanu.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. Blogurile Adevarul, “Cât a durat moralitatea lui Piedone, după moartea celor 64 de tineri în Colectiv. Exact cât merităm”, de Ramona Ursu,

- 71 share-uri.

2. Blogurile Adevarul, “De ce Marian Munteanu este un pericol pentru democraţie”, de Daniel Gorgonaru, - 69 share-uri.

Din articol:

Propulsarea lui Marian Munteanu în postura de candidat al PNL la funcţia de Primar General al Capitalei este un moment critic pentru democraţia românească. Este momentul în care un reprezentant al unui curent ideologic tradiţionalist, mistic, ortodox, antimodernist şi antieuropean, susţinut de organizaţii xenofobe, primeşte legitimitate publică de la unul dintre partidele democratice din România. Dacă în istoria ţării mai există un astfel de moment trist care îmi vine imediat în minte privind asocierea unui partid democratic cu o mişcare profund antidemocrată, este cel al pactului de neagresiune electorală semnat în 1937 de Iuliu Maniu şi Corneliu Zelea Codreanu.

3. Contributors.ro, “Ura din noi”, de Dan Cristea,

- 66 share-uri.

4. Irinab.com, “Şefuţul”,

- 62 de share-uri.

5. Petreanu.ro, “Marian Munteanu e o vacă mov”, - 55 share-uri

Din articol:

Munteanu a fost întâmpinat cu un baraj de sarcasme şi insulte care seamănă foarte mult cu cel din anii ’90 (şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc, am fost atât de prost încât am participat şi eu, un pic, la cel de-atunci), ceea ce demonstrează că, după atâta vreme, şi-a păstrat aproape intact potenţialul de animare şi întărâtare a societăţii. Se vorbeşte atât de mult acum despre un tip pe care toată lumea ar fi trebuit să-l uite încât cine n-a auzit de el îl caută deja pe Google. I se reproşează atâtea încât toată lumea va dori să vadă cum răspunde. Pentru că Gabriela Firea a declarat deja că nu vrea să se-ntâlnească cu el la vreo dezbatere tv, toţi vor cere exact asta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus