Skip to main content

Caravana X Factor porneşte luna viitoare în căutarea concurenţilor pentru noul sezon din toamnă

 
Caravana X Factor porneşte luna viitoare în căutarea concurenţilor pentru noul sezon din toamnă

Caravana „X Factor”, show ce va debuta în toamnã la Antena 1, porneşte pe 5 mai în căutarea concurenţilor pentru cel de-al şaselea sezon ai emisiunii muzicale.

Publicitate

Caravana va ajunge anul acesta pe 5 mai la Craiova, pe 7 mai la Arad, pe 9 şi 10 mai la Cluj Napoca, pe 12 mai la Sibiu, pe 14 şi 15 mai la Iaşi, pe 17 mai la Galaţi, pe 21 mai la Bucureşti.

Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Ristei, Adina Rãducanu şi Florin Rãduţã sunt cei cinci mari câştigãtori de pânã acum ai concursului, care, în urma participării la emisiune şi-au gãsit locul lor în industria muzicalã.

Cum i-a marcat X Factor pe unii dintre concurenţi

S-au legat prietenii şi colaborãri între foşti participanţi, cum este cazul Ioanei Anuţa (Jo), care a scos single-ul „Lasã-mã pe mine”, alãturi de Dragoş Udilã (Uddi) sau colaborãri între juraţi şi concurenţi, Delia şi Uddi, „Ipotecat”, Nicoleta Nucã şi Ştefan Bãnicã sau Adina Rãducan şi Horia Brenciu, cei din urmã invitându-şi concurenţii alãturi de ei în concerte.

Ioana Anuţa a reuşit în doar 5 luni de la lansarea piesei „Pânã vara viitoare” sã strângã 25 de milioane de vizualizãri pe YouTube.

Zeci de milioane de vizualizãri a acumulat şi Nicoleta Nucã.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , unde sunt vedetele de la vocea romaniei , nu mai stim nimic de ele
  • marian marian
    Au mai ramas cativa concurenti de la preselectiile pentru VOCEA ROMANIEI si pentru chiks factor si sleata lui Brenciu magnificul

Trimite un comentariu

sus