Skip to main content

Dan Negru, invitatul lui Mircea Dinescu la Politică şi delicateţuri

 
Dan Negru, invitatul lui Mircea Dinescu la Politică şi delicateţuri

Dan Negru, prezentatorul emisiunilor Next Star şi Te pui cu blondele, este invitatul lui Mircea Dinescu la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată duminică la TVR 1, începând cu ora 15.00.

Publicitate

În ediţia de Florii Mircea Dinescu va găti alături de vedeta Antenei 1 raci şi icre de ştiucă, potrivit reprezentanţilor TVR.

"Pus pe glume şi inspirat din emisiunile musafirului său, Dinescu îl leagă la ochii şi îl convinge să bage mâna într-o pungă de unde să scoată „legume”, dar în care, de fapt, sunt... raci vii! Fără să bănuiască ce i se pregăteşte, Negru trage o spaimă sănătoasă când atinge vietăţile", se arată într-un comunicat de presă al postului public.

Despre invitatul lui Dinescu din acest weekend:

Dan Negru s-a născut pe 23 februarie 1971, la Timişoara. A absolvit Facultatea de Drept şi pe cea de Jurnalism. Şi-a început cariera la Radio Timişoara în 1991, apoi a continuat cu TVR Timişoara.

Din 1999, este moderator tv la Antena 1. De-a lungul timpului, Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de stele”, „Te pui cu blondele?”, „Demascarea”, „Ciao, Darwin", „Ziua Judecăţii", „Academia Vedetelor", „Genialii", „Money Drop" etc. Este singurul moderator de televiziune care a prezentat 16 ani consecutiv Revelioane televizate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus