Skip to main content

De la "Am ceva să-ţi spun" la Antena 3. Sonia Simionov, fosta gazdă a emisiunii, program la staţia de ştiri

 
De la "Am ceva să-ţi spun" la Antena 3. Sonia Simionov, fosta gazdă a emisiunii, program la staţia de ştiri

Sonia Simionov, care a prezentat emisiunea Am ceva să-ţi spun la Antena 1, se va regăsi în grila postului de ştiri Antena 3.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea urmează să realizeze la televiziunea condusă de Mihai Gâdea un program de retrospectivă, difuzat în weekend, cu principalele subiecte de la Observator. Conform aceloraşi surse, emisiunea ar urma să fie difuzată în intervalul 17.00 - 17.30.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena 3 nu au comentat informaţiile. Ei au spus că momentan nu pot oferi date cu privire la noile emisiuni care vor intra în grila canalului de ştiri.

CONTEXT. Sonia Simionov a prezentat în toamna anului trecut un format bazat pe emoţie, cu rezultate modeste de audienţă. Antena 1 a lansat pe 1 octombrie emisiunea Am ceva să-ţi spun, cu Sonia Simionov în rol de prezentator şi Dana Mladin producător. Programul, realizat după un format din Italia, nu s-a bucurat de succes în rândul telespectatorilor postului şi a fost scos după doar şase ediţii, fiind înlocuit cu filme, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jojo Jojo
    O fi bine sa iei bani din reluari?
  • MariusONC MariusONC
    Că să faci o emisiune de juma de oră în week-end mi se pare pierdere de timp și bani.
  • Iuli Iuli
    Trebuia sa mute emisiunea la HappyChannel in loc de Dreptul la fericire:)

Trimite un comentariu

sus