Skip to main content

Declaraţia lui Iohannis despre summitul de la Washington privind Securitatea Nucleară a strâns sute de comentarii

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis despre summitul de la Washington privind Securitatea Nucleară a fost comentată intens pe Facebook.

Publicitate

Mesajul şefului statului a strâns peste trei sute de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

"La Summitul de la Washington privind Securitatea Nucleară am transmis un mesaj cât se poate de clar din partea României: suntem determinaţi şi angajaţi în respectarea standardelor şi obligaţiilor care ne revin în domeniul securităţii nucleare. România aplică cele mai stricte reguli pentru gestionarea şi manipularea materialelor nucleare, dar şi pentru combaterea traficului ilicit cu astfel de materiale şi mai ales a terorismului nuclear. Am convingerea că mesajele şi acţiunile ţării noastre, exprimate sau reconfirmate la Washington în aceste zile, vor contribui la menţinerea profilului internaţional al României de stat cu o politică nucleară responsabilă şi recunoscută ca atare în plan internaţional", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş şi Robert Negoiţă au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 316 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 126 comentarii pe Facebook la mesajul:

Începând de astăzi, românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate care doresc să voteze la viitoarele alegeri parlamentare pot solicita înscrierea în Registrul Electoral. Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe şi cel al Autorităţii Electorale Permanente.

3. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 101 comentarii pe Facebook la mesajul:

Puteţi urmări de acum pe pagina de Facebook dedicată Pachetului Anti-sărăcie stadiul actualizat al măsurilor şi detalii de conţinut despre cum se vor aplica în mod concret.

4. Pagina oficiala Robert Negoita, 81 comentarii pe Facebook la mesajul:

Sunt fericit sa vad cat de bine arata gazonul, peste tot prin sector. Am intrat "la cosit". smile emoticon Buna dimineata! ‪#‎iLoveS3‬

5. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 72 comentarii pe Facebook la mesajul:

Începând de astăzi, românii din străinătate se pot înscrie în Registrul Electoral pentru a putea vota prin #corespondenţă la alegerile parlamentare din toamnă! #PNL a depus eforturi susţinute pentru a le asigura cetăţenilor români această posibilitate, pentru a evita un alt dezastru al organizării alegerilor ca cel din 2014! #votprincorespondenta

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus