Skip to main content

Emisiunea La Măruţă rămâne cu doar o oră de difuzare. Cresc Ştirile de la ora 17.00

 
Catalin Maruta
Catalin Maruta

Mai puţin Măruţă, mai multe ştiri de la ora 17.00. Modificare în grila Pro TV din luna mai. Emisiunea La Măruţă, care săptămâna aceasta este în vacanţă, va reveni din 3 mai cu un program mai scurt. De la o oră şi jumătate, emisiunea va avea doar o oră. La Măruţă va fi difuzată în intervalul 18.00 - 19.00.

Publicitate

După această modificare, ştirile de la 17.00 vor avea durata de o oră.

În plus, tot ca urmare a scurtării emisiunii lui Măruţă, şi emisiunea Vorbeşte lumea va avea 30 de minute în plus. Emisiunea prezentată de Cove şi Adela Popescu va începe de la 11.30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mileu mileu
    Observatorul are audienta jumate ca Stirile ProTV , delireaza iar mile .....
  • qwerty qwerty
    ”sunt foarte asaltati cu oferte”

    care ”foarte” si care ”asaltati” cat timp mai exista doar doua televiziuni care i-ar putea aduce, Antena1 si Kanal D? restul televiziunilor din Romania au murit demult.
  • Media Worker Media Worker
    E corect, se vrea scoaterea lui Maruta de pe Pro TV, dar conducerea se teme, nu se stie cum va reactiona Andra la miscarea asta, pentru ca au contract "la pachet".
  • Iuli Iuli
    @Radu, de fapt, Andra este asaltata cu oferte :) Dar ea nu pleaca fara Maruta.
  • dan dan
    daca ramanea pe divertisment cum o facea la tvr si nu incerca sa copieze acces direct poate avea mai mult rating
  • Radu Radu
    nu il scoate va pleca el sau il va reinventa in alta emisiune , citeam pe net ca Maruta si Andra sunt foarte asaltati cu oferte de la alte Televiziuni ...
  • mile mile
    hahahaha, antena a ajuns sa aiba rating dublu pe acel interval , au incercat cu sport la 18.55 pt ca au probleme cu stirile la 19 , lumea ramane la observator pt ca incepe mai devreme , mai bine pun stiri la 5 la 8 sau mi-ar placea sa puna ce spun romanii , nu stiu de ce nu incearca la 18 emisiune , totusi atatea stiri e o prostie , ocupa prea mult spatiu in loc sa faca ceva interesant sa atraga public
  • Iuli Iuli
    Daca nu bate Acces direct si scade in audienta, cred ca il scoate din septembrie

Trimite un comentariu

sus