Skip to main content

FOTO. Cinci cupluri în noul sezon Temptation island - Insula iubirii

 
FOTO. Cinci cupluri în noul sezon Temptation island - Insula iubirii
Cinci cupluri din 811 au fost selectate să intre în cel de-al doilea sezon al show-ului Temptation Island - Insula iubirii.
Publicitate
Emisiunea, filmată în Thailanda, va debuta pe 11 mai la Antena 1.

Cine sunt cuplurile care au luat drumul Thailandei:

Alice şi Alin sunt împreună de doi ani. „Suntem un cuplu puternic, care a trecut prin multe încercări. Avem încredere unul în celălalt, ne place distracţia, suntem deschişi provocărilor şi vrem să ne testăm limitele”. Înainte de a pleca în Thailanda, Alice i-a promis lui Alin că va fi sinceră ca şi până în acel moment şi că nu va face nimic din ceea ce ar putea să îl deranjeze. La rândul lui, Alin i-a spus că-i va fi fidel şi că prin intermediul acestei emisiuni îşi vor da seama cum sunt cu adevărat. Rămâne de văzut dacă vor reuşi să treacă testul încrederii desfăşurat în Thailanda.

Pe Georgeta şi Cristian, doi tineri care sunt vecini de bloc de 15 ani, îi leagă o poveste de iubire de şase ani. „Nu avem nimic de pierdut... bine, în afară de eu pe el şi el pe mine, dar nu se pune problema”, crede Georgeta. „Avem şase ani intenşi. Cu certuri, cu plimbări, cu bucurii, cu toate, ca-ntr-o relaţie”, spune Cristian, care dă de înţeles faptul că există câteva fisuri în cuplul lor. Loredana şi Hamude sunt împreună de un an şi jumătate. „Suntem romantici, suntem un cuplu perfect, ne iubim foarte mult şi ne dorim o relaţie cât mai lungă. Ne-am cunoscut în Sibiu, a fost dragoste la prima vedere, ne-am mutat împreună după două luni şi ne înţelegem excepţional. Ne completăm unul pe celălalt”, declară ei.

Loredana şi Hamude îşi doresc să-şi întemeieze o familie şi „Temptation Island – Insula iubirii”. Loredana se simte pregătită pentru căsătorie, dar vrea să fie sigură că el este aşa cum îl vede ea zi de zi.

Medana şi Robi au o poveste de nouă ani, iar de trei locuiesc împreună. „Vrem să vedem cât de stabilă e relaţia noastră, mai ales că suntem de atâta vreme împreună. Nu ştiu cum aş reacţiona să-l văd în preajma altcuiva, mai ales că e destul de lipicios”, declară Medana. Robi promite că nu o va înşela şi nu va lăsa loc de interpretări.

Elena şi Saşa au trăit multe urcuşuri şi coborâşuri din 2006, când s-au cunoscut. „A fost dragoste la prima vedere. El a plecat apoi din ţară şi s-a întors în 2008, când am început relaţia oficială. După un an a plecat iar, dar ne-am continuat relaţia la distanţă. Eu am plecat la el, am stat o vreme, dar m-am întors, apoi a mai venit el în România. Totul a început să se strice. Anul acesta s-a întors definitiv în România şi mi-a făcut o surpriză. Am reluat relaţia şi încercăm să vedem dacă putem avea un viitor împreună”, spune Elena. „O să fiu corect şi sincer şi o să fac tot posibilul să fac relaţia să meargă. Îmi doresc să fie ceva reciproc”, declară Saşa. Cât de repede se topesc promisiunile în aerul fierbinte al Thailandei şi în preajma ispitelor, telespectatorii vor afla din 11 mai, la Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Locatia este inedita. Nu am inteles cum s-a facut selectia.

Trimite un comentariu

sus