Skip to main content

Iura Luncaşu, cel care a regizat Pariu cu viaţa şi Deschide ochii, lansează un lungmetraj “indie”: a costat până în 5.000 de euro

 
Iura Luncaşu, cel care a regizat Pariu cu viaţa şi Deschide ochii, lansează un lungmetraj “indie”: a costat până în 5.000 de euro

Poţi face un film cu mai puţin de 5.000 de euro? Regizorul Iura Lucanşu, cel care a semnat serialul Pariu cu viaţa (Pro TV) şi miniseria Deschide ochii (cu Victor Rebengiuc), nu a cheltuit mai mult pentru lungmetraj.

Publicitate

Mai exact, a fost nevoie de 13 zile, 17 oameni şi 4.000 de euro pentru filmul Tudo, un thriller care urmează să fie lansat în cinematografe pe 13 mai. Muzica este semnată de Victor Panfilov şi Adrian Despot, iar în film joacă Mihai Smarandache, Aylin Cadîr, Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu şi Salex Iatma.

Tudo este povestea lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident care pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete sălbătice (interpretată de Aylin Cadîr) despre care bănuieşte că este rănită. Speră că va fi în stare să o opereze şi să-i salveze viaţa, demonstrându-şi în felul acesta că este demn de o carieră în chirurgie. Pelicula a fost filmată în Mărginimea Sibiului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus