Skip to main content

Kamikaze: "Pesedeu preferă proştii, proştii şi creierele mici"

 
Kamikaze: "Pesedeu preferă proştii, proştii şi creierele mici"

Refrenul deja celebrei melodii a trupei Taxi "Despre smerenie" continuă să fie sursă de inspiraţie pentru ziarele de satiră. Săptămânalul Kamikaze titrează "Pesedeu preferă proştii, proştii şi creierele mici".

Publicitate

"Catedrala mântuirii neamului este cel mai eficient sediu de campanie al PSD", mai scrie publicaţia de satiră pe prima pagină. Pe coperta ziarului apare Liviu Dragnea îmbrăcat precum Grigore Leşe, unul dintre protagoniştii videoclipului piesei Despre smerenie.

Reamintim că folcloristul a cerut să fie scos din videoclipul piesei Taxi din cauza efectului piesei, de modul în care a fost interpretat mesajul, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Noul candidat al liberalilor pentru scaunul de primar al Capitalei apare pe prima pagină a principalelor ziarelor centrale.

România liberă: "PNL, pe avarie la primăria Bucureşti". Filmul unei zile de alergat după candidaţi. Marian Munteanu este candidatul liberalilor pentru scaunul de primar al Capitalei, potrivit deciziei comisiei de unificare a PNL. Fostul lider al Pieţei Universităţii urmează să se înscrie în partid. Decizia a fost luată după ce Cătălin Predoiu, Adriana Săftoiu, Răzvan Sava au evitat să candideze, iar Nicuşor Dan a refuzat să se înscrie în PNL.

Evenimentul zilei: "Munteanu, candidatul negociat de Atanasiu cu Iohannis şi Dudu Ionescu". Liberalii au anunţat după ore bune de discuţii că au decis să meargă pe soluţia unui candidat din societatea civilă la Primăria Capitalei.

Adevărul: "Marian Munteanu, soluţia de avarie a PNL"

Alte subiecte abordate de presa de astăzi, pe prima pagină.

Jurnalul Naţional: "Minunea din Dâmboviţa: semeni rapiţă, răsar lebede". Ornitologii ar fi invidioşi pentru "recolta" de lebede, scufundaci şi egrete care-au răsărit în judeţul Dâmboviţa, într-o cultură de rapiţă. O mare suprafaţă de teren a fost inundată din cauza unei lucrări de asfaltare.

Gazeta Sporturilor: "Simulare ca la BAC". Astăzi, în Cupa Ligii, doar Reghe şi Şumudică vor fi titulari. Ei sunt cu ochii la derby-ul de duminică, meci care va decide titlul.

Click! - "Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei poliţistului Bogdan Gigină, mort în misiune. 'Orea mi-a ţinut copilul în ploaie până şi-a satisfăcut poftele'". La aproape şase luni de la moartea lui Bogdan Gigină, mama poliţistului spune că fiul ei a stat câteva ore în ploaie pentru ca ministrul să termine de mâncat la restaurant.

Libertatea: "Aurel Ioniţă, liderul Mahala Rai Banda, este născut tot în comuna giurgiuveană. El este adevăratul Ioniţă de la Clejani". Dacă Manole al Vioricăi a făcut furori în România cu Clejanii, Aurel este vedetă internaţională. Lăutarii români cântă în faţa a zeci de mii de spectatori şi sunt idolii hipsterilor din lumea întreagă.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anti-partide Anti-partide
    Si PNL-ul prefera in mare parte tinerii care sunt pacaliti ca ei nu au fost si nici nu sunt comunisti, corecti. Dar fraierii tineri uita ca se afla acolo si PDL-ul, care acum vreo 4 ani erau injurati si li se cerea demisia. Toti sunt la fel de tradatori, dar peste 75% tot cu PNL (PDL) sau PSD voteaza.

Trimite un comentariu

sus