Skip to main content

Neptun TV, postul lui Strutinsky, prietenul lui Mazăre, în insolvenţă

 
Neptun TV, postul lui Strutinsky, prietenul lui Mazăre, în insolvenţă

Postul Neptun TV a intrat în insolvenţă, potrivit unei decizii a Tribunalului Constanţa. Decizia instanţei a fost luată la cererea companiei care deţine licenţa TV – Soti Cable Neptun SRL.

Publicitate

Potrivit deciziei, administrator judiciar a fost desemnat Artemis Legal Insolvency SPRL. Termenul pentru depunerea declaraţiilor de creanţe este 23 mai, urmând ca tabelul preliminar al creditorilor să fie publicat la 13 iunie.

Anterior cererii Soti Cable Neptun, a cerut insolvenţa şi unul dintre creditori - Media Consulta Internaţional, compania lui Mihai Craiu. Media Consulta a prestat pentru Soti Cable Neptun, printre altele, servicii de regie de vânzări.

Neptun TV este deţinută de Gabriel Strutinsky, un apropiat al fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Insolvenţa Neptun TV vine în contextul problemelor proprietarului Sorin Strutinsky. Anul trecut, a fost reţinut câteva luni, fiind acuzat de infracţiuni de trafic de influenţă şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

În primăvara anului trecut, Neptun TV a trecut printr-o restructurare, în urma căreia zeci de angajaţi ai staţiei au fost concediaţi, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

ANAF şi DNA au urmărit activitatea postului TV, astfel că, în aprilie anul trecut, Strutinsky acuza că televiziunea este “sufocată de controale şi percheziţii”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Acţionarii care apar în structura TV Soti Neptun, potrivit site-ului CNA.

Deţinătoarea licenţelor audiovizuale este societatea SOTI CABLE NEPTUN SRL, ai cărei asociaţi sunt:

  • Strutinsky Sorin Gabriel – asociat principal – 50%
  • Conpress Holding SRL – 25%
  • Cârciog Mihail Gheorghe – 12,5%
  • Ring Star SRL (asociat unic Moga Răzvan Adrian) – 10%
  • Mereuţă Valeriu – 2,5%.

Asociaţii Conpress Holding SRL:

  • Ciocoiu Sanda – 48%
  • Cârciog Mihail Gheorghe – 28%
  • Strutinsky Sorin Gabriel – 24%.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • digi becaly digi becaly
    Lasa Adela, nu fi trista ca o sa fie bine pentru tine si pentru cel mai bun cameraman din Constanta. Cu Paris, te retragi usor la pensiune la Eforie si ramai tot sefa. Nu e bine? Caini latra, ursul merge.........

Trimite un comentariu

sus