Skip to main content

Pro TV se promovează cu live-uri pe Facebook. Esca şi Bartoş, în direct în social media

 
Pro TV se promovează cu live-uri pe Facebook. Esca şi Bartoş, în direct în social media

IDEE DE PROMOVARE. De câteva zile Pro TV a început să-şi promoveze programele prin transmisiuni live pe Facebook. Prima care a dat startul acestui mod de a atrage publicul de pe reţelele de socializare a fost Andreea Esca.

Publicitate

Prezentatoarea ştirilor a intrat în direct, joi, pe Facebook, cu jumătate de oră înaintea Ştirilor de la ora 19.00, principalul jurnal de la Pro TV. De fiecare dată când a fost în direct pe Facebook, Andreea Esca a vorbit cu câte un jurnalist din redacţia Pro TV despre principalul subiect pe care urma să-l prezinte la Ştiri.

Pavel Bartoş a intrat şi el în acest "joc". Astăzi a fost primul live pe reţeaua socială, pentru a-şi promova emisiunea de seară Românii au talent.

Andreea Esca, despre transmisiunile de pe Facebook, pentru Paginademedia.ro:

“Vrem ca informaţiile noastre să ajungă la cât mai mulţi oameni, prin toate canalele media de care dispune astăzi comunicarea. Şi vrem sa ele să ajungă cât mai simplu, direct, repede, normal, la cei interesaţi. Live-ul pe Facebook din redacţia ştirilor este o invitaţie la noi acasă, pe care o facem milioanelor de oameni care ne urmăresc.

Aici le aducem câteva informaţii înainte să se aşeze comod în canapea pentru Ştirile PRO TV de la ora 19:00. În plus, pot savura câte ceva din culisele unei redacţii şi pot "sta de vorbă" cu noi, în direct, prin comentariile de pe Facebook. Sper sa le placă. Mie mi-ar plăcea”

STATISTICI. Cum s-a văzut transmisiunea în direct pe reţeaua de socializare? Ultima filmare de pe Facebook, cea de joi, a adunat 1.500 de like-uri, 111 de distribuiri şi sute de comentarii.

Statistici pentru primele trei zile de live pe Facebook.

  • Reach cumulat - 1,340,000 persoane
  • Peste 420.000 de vizualizari,
  • 20.000 de like-uri
  • Peste 6000 de comentarii

A doua vedetă a postului care a experimentat transmisiunea pe Facebook a fost Pavel Bartoş care a intrat în direct pe reţeaua de socializare astăzi, în jurul orei 15.00, pentru a promova ediţia din această seară a emisiunii Românii au talent.

Prezentatorul emisiunii cu cea mai mare audienţă din grila Pro TV a fost urmărit de peste 15.500 de persoane, a adunat 2.700 de like-uri şi a primit peste 13.000 de comentarii.

Ultima transmisiune live pe Facebook a Andreei Esca pentru Ştirile Pro TV de aseară

Educatia sexuala in scoli, obligatorie sau optionala?

Posted by StirileProTV on Thursday, April 7, 2016

Q&A cu Pavel Bartos

Posted by Romanii au talent on Friday, April 8, 2016
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ne0 Ne0
    @ Iulian
    "scri", serios? Iulia, Iulian, Iuli...ceva predestinat. Bine ca ai scris cu majuscule si corect Acces Direct. Bravo
  • Iulian Iulian
    De ce nu scri ca si ACCES DIRECT are live pe facebook? A stai.. Aia sunt de la Antene
  • gg gg
    Prima emisiune la care s-a aplicat acest mod emisiune live la tv si live online (din cate imi amintesc) a fost Happy Hour (Maruta-ProTv) si se numea Happy After Hour - fiind o continuare a subiectului pe net..deci nu s-a reinventat roata, ci acum streaming-ul se face pe FB si nu pe site - o avea mai multe vizualizari, dar serviciul este mai mult decat slab, si nu ca face buffering dar nu ai oportunitatea de a afla mai nimic datorita serviciului (nu scrieti acum de conexiunea la net si alte prostii...)

Trimite un comentariu

sus