Skip to main content

Show-ul TV American Idol s-a încheiat, după 15 ani, cu o ediţie de gală

 
Show-ul TV American Idol s-a încheiat, după 15 ani, cu o ediţie de gală

Show-ul TV American Idol s-a încheiat, ieri seară, cu o ediţie emoţionantă, de două ore, la care au participat unele dintre cele mai mari vedete lansate de această emisiune-concurs, scrie News.ro, care citează contactmusic.com. În cadrul ultimei ediţii a emisiunii au prezentat şi o retrospectivă a celor 15 ani de la debutul programului.

Publicitate

La ediţia de ieri seară, ce a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles, au participat unele dintre cele mai mari vedete ale galelor American Idol, precum Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jennifer Hudson şi Jordin Sparks.

Actualii membri ai juriului emisiunii - Keith Urban, Jennifer Lopez şi Harry Connick Jr. - au cântat la rândul lor, în cadrul acestei ediţii.

Keith Urban a făcut echipă cu Carrie Underwood - câştigătoare a celei de-a patra ediţii a show-ului -, alături de care a interpretat un cover după un single al lui Tom Petty şi un cover al piesei ”Stop Draggin' My Heart Around”, făcută celebră de Stevie Nicks. Harry Connick Jr. a interpretat ”Wonderful World” în colaborare cu un student de la Ellis Marsalis Center for Music din New Orleans.

Cântăreaţa Jennifer Lopez a urcat pe scenă pentru a interpreta noul ei single, ”Ain't Your Mama”, şi unul dintre cântecele ei de succes, ”Let's Get Loud”.

Unii dintre cei mai apreciaţi artişti care şi-au lansat carierele după ce au participat la concursul ”American Idol”, Kimberley Locke, Jordin Sparks, Colton Dixon, Justin Guarini şi Tamyra Gray, au urcat pe scenă pentru a interpreta împreună un medalion de piese, încheiat de Pia Toscano cu un cover al single-ului ”All By Myself”.

În rândul spectatorilor de joi seară s-au aflat şi magnatul Rupert Murdoch, alături de Jerry Hall, care s-au căsătorit de curând, la Londra.

Emisiunea de talente muzicale ”American Idol” a fost creată de Simon Fuller şi a fost difuzată de postul de televiziune Fox.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus