Skip to main content

Suciu: Subiectul Eurovision este în atenţia premierului. Discutăm cu Ministerul Finanţelor şi Culturii

 
Suciu: Subiectul Eurovision este în atenţia premierului. Discutăm cu Ministerul Finanţelor şi Culturii

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, astăzi, că subiectul datoriilor TVR către Eurovision este în atenţia prim-ministrului, care poartă discuţii cu ministrul Finanţelor şi cu cel al Culturii, scrie News.ro. Acesta a spus că speră să poată da un răspuns instituţiei până la finalul săptămânii.

Publicitate

"Subiectul este în atenţia noastră. Nu am un răspuns să vă dau, dar este în atenţia noastră şi se discută. Premierul discută şi cu ministrul de Finanţe şi ministrul Culturii să vedem ce răspuns putem da acestei solicitări", a spus Suciu, întrebat despre solicitarea EBU de a primi din partea autorităţilor precizări cu privire la situaţia datoriei.

Dan Suciu a fost întrebat şi dacă Guvernul se va încadra în termenul limită solicitat de EBU, de până la finalul acestei săptămâni, el afirmând că Executivul "speră" să rezolve situaţia până atunci.

Televiziunea Română a anunţat sâmbătă că a primit o notificare verbală din partea reprezentanţilor European Broadcasting Union, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume, potrivit căreia, din cauza datoriilor acumulate în ultimii opt ani la EBU de către TVR, ce depăşesc 10 milioane de euro, România riscă să nu fie acceptată pe scena Eurovision.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sunteti cretini sunteti cretini
    Notificare verbala? Sunteti ***? Ce institutie serioasa trimite notificari verbale sambata? Ce i porcaria asta? Sa si puna sefi care sa rezolve treaba...

Trimite un comentariu

sus