Skip to main content

Videoclipul Despre smerenie al trupei Taxi, scos de pe YouTube după ce Grigore Leşe a cerut să nu mai apară

 
Videoclipul Despre smerenie al trupei Taxi, scos de pe YouTube după ce Grigore Leşe a cerut să nu mai apară

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube. Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leşe a decis să se retragă din videoclip.

Publicitate

„Respectăm decizia domnului Grigore Leşe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paşte - cu o variantă în care domnul Leşe nu va mai fi inclus.”, au anunţat aceştia pe Facebook.

„Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim. Credem cu tărie în „Despre smerenie" şi vom reveni - cu siguranţă - cu noua variantă a videoclipului. Vă mulţumim!”, au mai spus aceştia.

Reamintim că Grigore Leşe a cerut să fie scos din videoclipul piesei Taxi, motivul fiind modul în care a fost interpretat mesajul, după cum a declarat el pentru Paginademedia:

"M-am dus cu tot dragul la filmarea pentru piesa Despre Smerenie, am văzut artiştii, am citit şi textul înainte. Problema nu este piesa în sine, ci modul în care lumea a interpretat-o, că ar fi împotriva Catedralei Neamului. S-a dat o altă înţelegere piesei.

M-am trezit cu interpretări de tot felul. M-au sunat şi oameni de la Mitropolia din Iaşi, de la BOR. Am fost la Cernica şi m-a oprit lumea pe stradă să mă întrebe ce caut eu acolo. Dacă oamenii sunt nemulţumiţi de prezenţa mea, am zis că este mai bine să nu fiu acolo."

Anunţul Trupei Taxi, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    il apreciam pe Lese, dar acum sa-l asculte codrul!
  • dana dana
    nu se duce impactul, va fi si mai tare pt ca lumea o sa vrea sa vada cine e nou-venitul. e ciudat insa cit de frunza-n vint e Lese asta, ca trestie ginditoare nu pot sa-i zic...
  • F F
    e o prostie. nu poti sa scoti videoclipul si sa il urci inapoi abia peste doua saptamani. impactul se va duce.

Trimite un comentariu

sus